Nokia E71 Hakkında Herşey!

Sponsorlu Bağlantılar

OtostopCarWash

OtostopCarWash

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E71 Hakkında Herşey!
Arkadaşlar ortalama 2 hafta oldu alalı E71 sahibiyim bildiğim kadarı ile symbian 9.2 s60 işletim sitemi kullanılıyor (yanlışım avrsa düzeltin!) karşılaşmış olduğum problem ve çözümleri için desteğinizi esirgemeyin, daha yeni bir telefon olması nedeni ile gerek program gerek işletim sistemi olarak bazı sıkıntılar çekmekteyim, başlıcaları şunlardır!
1- Bir çok progaramı yüklerken sertifika sorunu çıkıyor, forumlarda yazılan çözümleri uyguladım sonuç alamadım, genelde Nseries telefonlar için çözümler mevcut galiba,
2- Bir mp4 videoyu aynı şekilde sonyericcson w910i ve e71'e yükelidim sony problemsiz yürütürken e71 real playerde yürütürken zorlanıyor ve takılma yapıyor neden?
3- İçinde Turkcell ile ilgili tema, ekran koruyucu açılış mesajı var bunları bir türlü silemedim, *#7370^# yaptım gene gitmedi, ne yapmam gerekiyor, KVK Teknik servisler bu telefonu komlple format atarmı?
4- Bir kaç video klibi arka arkaya izlemek mümkün değilmi (playlist mesela) bir video bitince ''geri>dosya>video klipler>aç'' yapmak zorundamıyız?
5- Telefon belli dönemlerde öyle bir yavaşlıyorki saçma saçma hareketler yapıp kapanıp açılıyor, nokia.com dan e71 ile ilgili en son yazılılımı yükledim gene saçmalıyor bazen!
6- Maillerimi kurdum, hotmail ve gmail kullanıyorum otomatik almak için ne yapmalıyız, sürekli manuel e-posta eşitlemi yapmak zorundayız?
7- Yeni temalar mevcutmu, nerden bulabilirim?

Şimdilik bu kadar yeni problemler oluşursa haber veririm, saygılar!

semaver

Üye
selam E71 net monitor veya celltrack yuklemek istiyorum fakat sertifika yuzunden yukleyemiyorum lutfen yardimci olurmusunuz

tesekkur ederim

aresics

Üye
selamunaleykum.kardeş sorunu hala halledemediysen çözüm şudur.öncelikle yükleme bölümünden sertifika yükleme ile ilgili kısmı ''tümü'' olarak seçeceksin.dosya yüklerken süresi geçmiş sertifika sorunu veriyorsa telefonundan takvim yılını geri alacaksın örneğin 2008 olmadı daha geriye.artık sertifika sorunu yaşamazsın inş.aynı zamanda telefonun jar ve sis uzantılı dosyaları destekler.bunun dışındakiler için şimdilik bir çözüm yok.ALLAHa emanet olun.

speedyboy_ist

Üye
ben bi turlu winamp ı yukleyemiyorum yardımcı olursanız sewinirim yada herhangi dosyadan müzik seçebileceğim müzikleri slow pop vs. Olarak klasöre koydum fakat 6630daki gibi seçemiyorum tüm müzikler çıkıyo çalma listesi yapıyorum ama müzikleri guncelleme yapınca tekrar calma lıstesı yapmam gerekıyo yardımcı olursanız sevınırım

mmzzkk

mmzzkk

Üye
ben n81 kullanıyorum nokia böyle bi sorun var bende bilmiyorum videolar da sony daha iyi..

Punsier

Üye
e71 de dns nasil ayarlanir kanser oldum ya wirelessten dns ayarlamak istiyorum fakat bulamadim

alisimsek77

Üye
punsıer dostum dns için sunları yap oluyo ben kurcaladım buldum =)) ARAÇLAR-AYARLAR-BAĞLANTI-ERİŞİM NOKTALARI-İSTEDİĞİN BAĞLANTI(WİFİ VEYA TURKCELL-VODAFONE VS GIBI) -SEÇENEKLER DEN DÜZENLEYİ SEÇ-SONRA TEKRAR SOLDAKİ SEÇENEKLERİ SEÇEREK GELİŞMİŞ AYARLARI SEÇ-ORDANDA IPv4 ayarları var ordan ayarlayabılırsın ancak altındakı altındaki IPv6 ayarını değiştirme daha dogrusu dokunma diğerinden istediğin dns yi gir.kolay gele

Ramco112

Üye
Selam arkadaşlar ben aranızda yeni sayılırım nokia e71 almak istiyorum.Ama bu cihaz hakkında hiç bilgim yok önerirmisiniz. Teşekürler

militancasevmek

Üye
teşekkürler arkadaşlar... bende yeni aldım 10 gündür kullanıyorum. harika bi telefon. tam verim almaya başlamadım ama daha.

CuRSe17

Üye
selamunaleykum.kardeş sorunu hala halledemediysen çözüm şudur.öncelikle yükleme bölümünden sertifika yükleme ile ilgili kısmı ''tümü'' olarak seçeceksin.dosya yüklerken süresi geçmiş sertifika sorunu veriyorsa telefonundan takvim yılını geri alacaksın örneğin 2008 olmadı daha geriye.artık sertifika sorunu yaşamazsın inş.aynı zamanda telefonun jar ve sis uzantılı dosyaları destekler.bunun dışındakiler için şimdilik bir çözüm yok.ALLAHa emanet olun.

yükleme bölümünden nerden tümünü seçicez kardeş ben hala yapamadım :(

tekin060606

Üye
arkadaşlar merhaba e71 yeni aldım ve navigasyon ve güncel proğramlar inidrmek istiyorum ama bulamadım bana bu kobuda yardımcı olabilrimisiniz teşekkürler

hüsam.polat

Üye
telefonuma msn nasıl yükleyebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim

mind_batu

Üye
mrb arkadaşlar e71 video izlerken takılıyo real player'da bu sorunu çözme şansımız varmı yardım lütfen

ghost_rocky

ghost_rocky

Üye
e 71 sorunlu bı telefon programı bulunmuyooooo..

yanlız_kurt45

yanlız_kurt45

Üye
Selam arkadaşlar ne telefonmuş ya şu e71 bende çözmeye çalışıyorum...hemde satışını yapan biri olarak birçok özelliğini çözmüş değilim.yanlız versiyon atmadan ve devamlı sürüm güncelleme yapmadan da net fayda alamıyorsun...ama güncelleme çok tehlikeli yedekleme yapmadan sakın yapmayın....

muhabbetc

Üye
e71 .jar uzantılı dosya destekliyomu

buremur

Üye
arkadaşlar meraba nokıa e 71 telefonumda e postalarımı wıreless ile otomatik alıyordum,e posta adresimi yanlışlıkla silince tekrar e posta ekle bölümünden bi türlü e posta kaydı yapamıyorum bu konuda bana yardımcı olabilecek varmı

hldundemir

Üye
mrb arkadaşlar sertifika sorununu bnde yaşıyodum ama çözdüm olaYI :) ayarlar/genel/güvenlik/sertifika yönetimi dioruz. Daha snrada yetki sertifikaları açıp çıkan sertifikaların hepsini işaretleyip sil dioruz. Daha snrada seçeneklerden güven ayarları çevrim içi sertifika kontrolünü nü hayır demeniz yeterli :):)

ghost_rocky

ghost_rocky

Üye
sakın alma kardeşş hem pahalı hemde program bulunmuyo
navıgasyon çalışmıyor msn de gıremıyorumm

karshiyakali

karshiyakali

Üye
sakın alma kardeşş hem pahalı hemde program bulunmuyo
navıgasyon çalışmıyor msn de gıremıyorumm

http://www.maxicep.com/s60-3rd-hari...umu-and-kilavuzu-by-reis-i-eagles-149961.html

bu programı denesene çokta güzel çalışıyor

--------------- Ekleme ---------------

e71 .jar uzantılı dosya destekliyomu

eğer program signed ise .jar .sis ve .sisx dosylarının hepsini açıyor

e 71 sorunlu bı telefon programı bulunmuyooooo..
Symbian S60 v3. (OS v9.1, 9.2, 9.3) Uygulamaları
bu linkten uygulamalara

Symbian 9.1(S60 3rd) Oyunları

burdan oyunlara

Symbian 9.1(S60 3rd) Temaları

burdan da temaları bulubilirsin
yalnız unutma cihaz S60 3 RD Symbian 9.1 sürümüne sahip yanlış uygulama atma

mrb arkadaşlar e71 video izlerken takılıyo real player'da bu sorunu çözme şansımız varmı yardım lütfen
smart movie programını indir ve yükle ben kullanıyorum tavsiye ederim takılma falanda yok

arkadaşlar merhaba e71 yeni aldım ve navigasyon ve güncel proğramlar inidrmek istiyorum ama bulamadım bana bu kobuda yardımcı olabilrimisiniz teşekkürler

bu programı dene

http://www.maxicep.com/s60-3rd-hari...umu-and-kilavuzu-by-reis-i-eagles-149961.html

kurulumdakilere harfiyen yap bide yorumları da oku kesinlikle çalışıyo

ben bi turlu winamp ı yukleyemiyorum yardımcı olursanız sewinirim yada herhangi dosyadan müzik seçebileceğim müzikleri slow pop vs. Olarak klasöre koydum fakat 6630daki gibi seçemiyorum tüm müzikler çıkıyo çalma listesi yapıyorum ama müzikleri guncelleme yapınca tekrar calma lıstesı yapmam gerekıyo yardımcı olursanız sevınırım

ttpod programını dene sitede var

Takipçi Satın Al

Üst Alt