sanırsam fontuda değiştirmişsin
hep diyodun cfw yaptım diye aha gördük nasılmış
![]()
Niye nesi var cfw in beğenmedin mi
Zaten ben öyle iddialı değilim
Kendim için yaptım ama başkalarıda yararlansın istedim 
yoooo çok güzel ellerine sağlık
Evet fontuda değiştirmiştim. Nokia Pure hoşuma gitmişti. Onu yazmayı unutmuşum hemen ekleyimNiye nesi var cfw in beğenmedin mi
Zaten ben öyle iddialı değilim
Kendim için yaptım ama başkalarıda yararlansın istedim
![]()

yoooo çok güzel ellerine sağlık![]()

Gayet yenilikçi bir CFW tam istediğim özellikler mevcut ama ben 3-4 gün önce Symbian dünyasına elveda dedimkeşke bir 808 PureView'im de olabilse Symbian'ı çok özlüycem
![]()
Symbian kullanışlıdır ve kolay program kurulabilir. Çok fazla donanım istemez. Ama Nokia sağolsun onuda mahvetti.hocam aynı şekilde N8'de kodla![]()
Ben sadece E7 ye pek cfw olmadığından, E7 kullanıcıları için en güncel ve en gelişmiş Symbian deneyimi yaşamalarını sağlamaya çalıştım.Nokia mahvetmedi Elop ve Microsoft mahvetti
Hacı dün bimeks'e gittim. Baktımki hayalimdeki beyaz renkli ve 64 gb hafızalı N9 1000 lira. Az daha alacaktım kendimi zor tuttum.Symbian kullanışlıdır ve kolay program kurulabilir. Çok fazla donanım istemez. Ama Nokia sağolsun onuda mahvetti.
Nokia mahvetmedi Elop ve Microsoft mahvetti

vatron kardeşi süper bi cfw bence bu n8 e de modlasan asla hayır demem ve demez de kimse bence. ztn cfw yok ortalıkta hiç yapsan varya çok mutlu edersin bizi.
ya kardeş nolur yap lütfeeeennnn. tam aradığım cfw bu benim yaa.... orjinal ve tüm widgetler, fp1 task menager + müzik çalar + dolby, ekolayzer bunlar tam benim ,istediklerim şunun programsız halini kurup kullanmak için neler vermezdim biliyormusun. bizleri mahrum etme neoluuurrr![]()
İlgin için teşekkürler. Ancak elimde N8 olmadığı için deneme imkanım yok. Bu nedenle kurtuluş abinin cfw sini deneyebilirsin. Sanırım tüm yenilikler hatta fazlası mevcut.
hiç olmadı şu modları paylaşırsan ben yapmaya da çalışabilirim. Tabi bu bıraz yüzsüzlük oldu ama. 
hmm. Tester olsam?hiç olmadı şu modları paylaşırsan ben yapmaya da çalışabilirim. Tabi bu bıraz yüzsüzlük oldu ama.
![]()
joshlog modunu da yapsaydın keşke