Nokia E7-00 CFW (Nokia Belle Refresh) 111.040.1511 [28-10-2012]

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Nokia E7-00 CFW (Nokia Belle Refresh) 111.040.1511 [28-10-2012]
Nokia E7 CFW (Nokia Belle Refresh)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: C.Venturas, efecan3787, bycoo32 ve 13 diğerleri

doctorrr

doctorrr

Üye
:tşk: sanırsam fontuda değiştirmişsin :spr hep diyodun cfw yaptım diye aha gördük nasılmış :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 511859
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
:tşk: sanırsam fontuda değiştirmişsin :spr hep diyodun cfw yaptım diye aha gördük nasılmış :kıskıs:

Evet fontuda değiştirmiştim. Nokia Pure hoşuma gitmişti. Onu yazmayı unutmuşum hemen ekleyim :ehe Niye nesi var cfw in beğenmedin mi :hmmm Zaten ben öyle iddialı değilim : ? Kendim için yaptım ama başkalarıda yararlansın istedim :cool

• Beğen
Tepkiler: codblackops2 ve doctorrr
doctorrr

doctorrr

Üye

Evet fontuda değiştirmiştim. Nokia Pure hoşuma gitmişti. Onu yazmayı unutmuşum hemen ekleyim :ehe Niye nesi var cfw in beğenmedin mi :hmmm Zaten ben öyle iddialı değilim : ? Kendim için yaptım ama başkalarıda yararlansın istedim :cool
yoooo çok güzel ellerine sağlık :spr

• Beğen
FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Gayet yenilikçi bir CFW tam istediğim özellikler mevcut ama ben 3-4 gün önce Symbian dünyasına elveda dedim :ağlarım: keşke bir 808 PureView'im de olabilse Symbian'ı çok özlüycem :ağlarım:

• Beğen
codblackops2

codblackops2

Üye
Teşekkürler abi :oke:
s60v5'de de görmek istiyoruz seni :D

• Beğen
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Gayet yenilikçi bir CFW tam istediğim özellikler mevcut ama ben 3-4 gün önce Symbian dünyasına elveda dedim :ağlarım: keşke bir 808 PureView'im de olabilse Symbian'ı çok özlüycem :ağlarım:

Hacı dün bimeks'e gittim. Baktımki hayalimdeki beyaz renkli ve 64 gb hafızalı N9 1000 lira. Az daha alacaktım kendimi zor tuttum. :ehe Symbian kullanışlıdır ve kolay program kurulabilir. Çok fazla donanım istemez. Ama Nokia sağolsun onuda mahvetti.

miaculpa

miaculpa

Üye
hocam aynı şekilde N8'de kodla :D

• Beğen
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
hocam aynı şekilde N8'de kodla :D

N8 için
cfw mevcut. :) Ben sadece E7 ye pek cfw olmadığından, E7 kullanıcıları için en güncel ve en gelişmiş Symbian deneyimi yaşamalarını sağlamaya çalıştım.

• Beğen
Tepkiler: rapchi55
FirstPioneer

FirstPioneer

Üye

Hacı dün bimeks'e gittim. Baktımki hayalimdeki beyaz renkli ve 64 gb hafızalı N9 1000 lira. Az daha alacaktım kendimi zor tuttum. :ehe Symbian kullanışlıdır ve kolay program kurulabilir. Çok fazla donanım istemez. Ama Nokia sağolsun onuda mahvetti.
Nokia mahvetmedi Elop ve Microsoft mahvetti

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:tşk:

• Beğen
yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
vatron kardeşi süper bi cfw bence bu n8 e de modlasan asla hayır demem ve demez de kimse bence. ztn cfw yok ortalıkta hiç yapsan varya çok mutlu edersin bizi.

- - - Eklendi - - -

vatron kardeşi süper bi cfw bence bu n8 e de modlasan asla hayır demem ve demez de kimse bence. ztn cfw yok ortalıkta hiç yapsan varya çok mutlu edersin bizi.

- - - Eklendi - - -

ya kardeş nolur yap lütfeeeennnn. tam aradığım cfw bu benim yaa.... orjinal ve tüm widgetler, fp1 task menager + müzik çalar + dolby, ekolayzer bunlar tam benim ,istediklerim şunun programsız halini kurup kullanmak için neler vermezdim biliyormusun. bizleri mahrum etme neoluuurrr :)

• Beğen
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

ya kardeş nolur yap lütfeeeennnn. tam aradığım cfw bu benim yaa.... orjinal ve tüm widgetler, fp1 task menager + müzik çalar + dolby, ekolayzer bunlar tam benim ,istediklerim şunun programsız halini kurup kullanmak için neler vermezdim biliyormusun. bizleri mahrum etme neoluuurrr :)

İlgin için teşekkürler. Ancak elimde N8 olmadığı için deneme imkanım yok. Bu nedenle n8 cfw lerini deneyebilirsin. Sanırım tüm yenilikler hatta fazlası mevcut.

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye

İlgin için teşekkürler. Ancak elimde N8 olmadığı için deneme imkanım yok. Bu nedenle kurtuluş abinin cfw sini deneyebilirsin. Sanırım tüm yenilikler hatta fazlası mevcut.

hmm. Tester olsam? :) hiç olmadı şu modları paylaşırsan ben yapmaya da çalışabilirim. Tabi bu bıraz yüzsüzlük oldu ama. :)

tempestshine

tempestshine

Üye
joshlog modunu da yapsaydın keşke

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
joshlog modunu da yapsaydın keşke

Olabildiğince orjinal olmasını istedim. Amacım sadece en güncel symbian sürümü olmasıydı. Sadece açılışı, zil seslerini ve sistem seslerini değiştirdim. Ancak bundan sonra değişik gelişmelerde düşünüyorum.

MaxipmaN

Üye
daha yolun başı yenilik kesin yapmak isteyeceksin :)

Üst Alt