Nokia E7-00 Belle Yükledikten Sonra Kamera Değişti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
41lion41

41lion41

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E7-00 Belle Yükledikten Sonra Kamera Değişti
Arkadaşlar Bu nokia e7-00 telefonundan bende 2 tane var..
biri anna biri belle
belleyi birine yükledikten sonra baktım ki annadaki kameraya göre berbatlaştı..

Anna parlak ve gece herşeyi gösterirken Belle versiyonu simsiyah neredeyse....
Sorun ne acaba.?
Belle versiyonlu telefonunumu tekrar anna'ya çevirebilirmi telefoncular ?
Teşekkürler

strk92

Üye
kamera ayarlarını kontol ettin mi? güncelleme esnasında değişmiş olabilir

41lion41

41lion41

Üye
    Konu Sahibi
kamera ayarlarını kontol ettin mi? güncelleme esnasında değişmiş olabilir

evet.herşeyiyle aynı ayarlar..ama berbat oldu bellenin kamerası....
hard format atsam nasıl olur ?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
e7 veya c7 downgrade diye forumda aratırsan konu var flaş atmayı biliyorsan yarım saat bile sürmez anna ya dönmen ;)

Slanq

Üye
aynı sorum benım c7'dede var. karanlık gösteriyor. evet biraz karanlık ama sanki bana göre video cekimi ve foto cekımı birazdaha güzel geldi

sukruisik

Üye
ARkadaşlar bende E7 anna yazılımımı belle ye çevirdim, yukarıda yazılan sorunlar yok Allah'a çok şükür :ehe ama benim de şöyle bir sorunum var, sesli arama (anna da ara tuşuna basılı tutunca aktif oluyordu) çalışmıyor yada ben çalıştıran tuşu bulamadım :bilmm bi yardımcı olurmusunuz bilgisi olan arkadaşlar.

blackbird48

blackbird48

Üye
ARkadaşlar bende E7 anna yazılımımı belle ye çevirdim, yukarıda yazılan sorunlar yok Allah'a çok şükür :ehe ama benim de şöyle bir sorunum var, sesli arama (anna da ara tuşuna basılı tutunca aktif oluyordu) çalışmıyor yada ben çalıştıran tuşu bulamadım :bilmm bi yardımcı olurmusunuz bilgisi olan arkadaşlar.
arkadaşım artık tuştan değil ana ekranlardan birisine kısa yol ekle yap orda ses komut kısa yolunu seç masa üstünde kalacak ona bi kere dokun sadece bu şekilde

covar

covar

Üye
valla benim c6-01 in kamerası annaya göre cok değişti harika oldu resimlerde netleşmeler bulanıklıklar gitti video cekimi daha bi güzel oldu

----------Eklendi @ 10:51:33 ---------- Yazıldı @ 10:50:02 ----------

hatta hd video kaydı yaptım 30 fps ile yaptı

samet krgz

Üye
arkadaşlar bende nokıa E7 var öğrenciyim vede nokıa n95, nokıa e72, ve bir çok telefonda olan netleştirme yi bunda yapamıyorum kitabı çektiğimde yazılar belli olmuyor, ne yapabilirim? nasıl netleştirebilirim çekerken

hayatperest

hayatperest

Üye
arkadaşlar benim de c7 de belle sonrası ekran renk tonu değişti. Pembe bir film var sanki görüntüde. Başına gelen biri var mı?

aslankaplants

aslankaplants

Üye
arkadaşlar bende nokıa E7 var öğrenciyim vede nokıa n95, nokıa e72, ve bir çok telefonda olan netleştirme yi bunda yapamıyorum kitabı çektiğimde yazılar belli olmuyor, ne yapabilirim? nasıl netleştirebilirim çekerken

e7 de autofocus olmadığından yakın çekimi iyi yapamaz ama uzak çekimlerde iyidir

• Beğen
Tepkiler: dogukan59
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt