Nokia E7-00 Belle Acil Yardım REST problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bitirim1977

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E7-00 Belle Acil Yardım REST problemi
Arkadaşlar Nokia E7-00 Belle Acil Yardım; cihazı her hacklediğimde cihaz arasıra fark edebildiğim kadarıyla günde 2 kez kendi kendine kapanıyor ve sonra açılıyor (Pin Kodu sorgu ekranı gelmiyor) Hackli değilken böyle bir durum yok... desteklerinizi bekliyorum..

blackcemre

Üye
Hackli yapma cihazı nokia'nın kendi orjinal yazılımı ile kullan.Ben E7'yi hacksiz kullanıyorum hiç bir sorunu yok.HAck cihazı bozuyor bide bataryayıda bozuyor hacksiz kullanın bence.

bitirim1977

Üye
    Konu Sahibi
tşk.ler

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hack bataryayı bozmaz da telefon stabil çalışsın diye iki günde bir ya da her sabah kapatıp açmak daha iyidir.. Kılavuzda bile arada bir kapatın yazıyor.. Hacklemesen dahi böyle bi durumla karşılaşabilirsin..

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
hack bataryayı filan bozmaz. kullandığın installserver.exe dosyası symbian ^3 uyumluysa ve düzgün flashlarsan hiçbirşey olmaz. belle ilk çıktığında installserver.exe yi hemen .core soyasına ekledim ve flashladım. o zamandan beri sorunsuz kullanıyorum maşallah.

navifirm den belle yi indir, symbian ^3 uyumlu installserver.exe yi nokia cooker ile .core dosyasına ekle, kalibrasyonu 2c yap ve phonenix flashla.

.uda dosyasına ekleme. .core ye eklersen format atsan bile sistem hep hackli olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt