Nokia E63 Flash Sorunu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gwn.gwn

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E63 Flash Sorunu ?
SeLam arkadaşLar Nokia E63 modeL telefonum var . evdeki kablosuz modem den yararlanarak birçok siteden yararlaana biliyorum.. m.youtube.com . üzerinden videoda izleye biliyorum . ama onun dışındaki flash uygulamaları açamıyorum. bunun için bir güncelleme. program varmı ?.. diğer başlıklara baktım skyfire den bahsediliyor denedim ama TR için yasaklandığı için kullanamıyorum. Flash Lite diye bir şey vardı telefonumda güncelledim . ama bi Şey olmadı.??? Bunun bir Çözümü varmı ? Farklı bi Browser varmı Flash Uygulamaları açan ??... Opera Mini son Versiyonunu Kullanıyorum. Güzel Ama Flash UygulamaLar gg. :D Lütfen Yardımcı OLun :D YardımLarınız Bekliyorum :D:D

moons94

Üye
Kardeş sana yardımcı olamamda bana yardımcı ola bilirsin diye düşünüyorum :)
Ben E63 almayı düşünüyorum.
Sen hoşnutmusun ?
Müzik ve Oyun için uygunmu ?

gwn.gwn

Üye
    Konu Sahibi
oyun ve müzik için alıyorsan gayet iyi bence 320x240 ekranı var oyunların içine giriyorsun oynarken :) fena ses de çıkartmıyor. Bence gayet güzel . 350 tl ye bundan iyisini bulamazsın :) klavyesi ayrı bi zevk zaten . Al :)

moons94

Üye
nerde 350 TL ?
Vatan Bilgisayarda baktım 423 diyor

Anti virüs programı gerektirirmi?
Ek programlar (Oyun yükleme)
Bedava Anti virüs programı varmı kullandığın ?

gwn.gwn

Üye
    Konu Sahibi
antalya 5m migrosta bi mağzada 350 tl ye almıştım garantili... Anti virüs kullanmıyorum ama arada indirip taratıyorum.. Forumda var zaten .. S60v3 konusunda bulursun.. :)

moons94

Üye
Galiba nakite aldın sen.
KDV le 10 Taksit 423 TL
Nakit 322 TL

Gerçekten çok Teşekkür ederim.

hepsiburada.com da 354 TL buldum

Siyahmı alayım mavimi xDD

--------------- Ekleme ---------------

Babam karneye göre alırım dedi.
Havada bulut ben bu telefonu unut.

--------------- Ekleme ---------------

Öndeki kameradan görüntülü konuşula bliyormu.
Sitelerde en çok tartışılan konu bu.
Evdeki kablosuz modeme bağlana bilirmiyim?

gwn.gwn

Üye
    Konu Sahibi
:d: konumu ne hale getirdin yaa.. :d bildiğim kadarıyla kamaray dediğin şekilde kullanılmıyor :D Siyah tercihimdir arkadaşta mavi var onuda gordum .. siyah daha iyi :D

celibar

celibar

Üye
skyfire haricinde flash video oynatan program yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt