Nokia e6 mi yoksa nokia c6 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osmancolak5334

osmancolak5334

Üye
    Konu Sahibi
Nokia e6 mi yoksa nokia c6 mi ?
arkadaslar uzun zamandir bir telefon ariyorum bunun disinda 500-600 tllik baska telefonlarda cevaplaybilrisiniz size sorum

nokia e6 mi yoksa nokia c6 mi ?

doctorrr

doctorrr

Üye
c6 şirin küçük e6 nın klavyesi var ama oyunlarda ekranı nedeniyle sorun çıkarıyor bazen :)

osmancolak5334

osmancolak5334

Üye
    Konu Sahibi
yani hangisi ? sana gore

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kullanma amacını ve isteklerini yazarsan daha rahat yardım ederiz kardeeşim.

osmancolak5334

osmancolak5334

Üye
    Konu Sahibi
kullanma amacim : Genellikle face twitter youtube sosyal paylasim sitelerine girmek arkadslarimla mesajlasmak .!

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
e6 al o zaman kardeşim.

osmancolak5334

osmancolak5334

Üye
    Konu Sahibi
Yardimci oldugunuz icin tesekkur ederim bana zamaniniz ayirip soruma cevap werdiginizde. :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ne demek rica ederim.

osmancolak5334

osmancolak5334

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar daha önerisi olan yokmu

Why Always Me

Why Always Me

Üye
C6 bence tam istediklerine göre..Dokunmatik seversen tabi..

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ben E6 alırdım yani bence daha uygun kızaklı telefon bana hep risk gibi gelmiştir :) Ben E6 alırdım kardeşim :) Kolay Gelsin ..

furuko1231

Üye
ellerin çok büyük değil ise c6 al ama facebook falan diyorsun e6 daha iyidir bendede c6 vardı küçüktü klavyesi falan alışamadım.

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Video falan izleme açısından c6 daha iyi diye düşünüyorum hangisi hoşuna giderse artık :)

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
c6 dan kastın c6-01 ise kesinlikle c6-01 diyorum.

hbst

Üye
C serisi problemli e6 olabilir. Ama bence nokiaya elini sürme az once nokia telefonum hafıza kartımı resetledi cunku. rezalet resmen :/

osmancolak5334

osmancolak5334

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar zamaninizi ayirip benim soruma cevap verdiginiz icin cok tesekkur ederim c6 nin klavyesi baya büyük ve alisilmasi bir o kadarda zor olmasi gerek .. E6 nin ise hem dokunmatik hem klavyeli benim kullanma amacim sosyal paylasim sitelerinde takilmak arkadslarimla mesajlasmak fotograf cekilkmek vb. Benim e6 ya yakin oldugum soylenebilir ama önerisi olan varsa söylesin!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...