Nokia E51 Telefonu navigasyon olarak kullanabiliyormuyum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Syuxel

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E51 Telefonu navigasyon olarak kullanabiliyormuyum.
Arkadaşlar,

Yaklaşık 3-4 haftadır cevabını bir türlü alamadığım bir konu hakkında yardımlarınızı istiyorum.Nokia E51 cep telefonum var ve haritaları kullanıyorum.Bu telefonda haritalar menüsü içerisinde gps bağlantı menüsü,araba sür,yürü,konumum vs. gibi seçenekler mevcut.Ancak araçla sür seçeneğini seçtiğimde sürekli olarak "gps bekleniyor" yazısı çıkıyor ve saatlerce bekliyorum.GPS menüsünü açtığımda "GPS uyduları aranıyor"mesajının ardında "Önce uydu tabanlı konumlama yöntemi seçin" mesajı çıkmaktadır.

Nokia teknik servislerinden yeterli desteği alamadım.Bu telefonda haritayı görebilirsiniz ancak navigasyon olarak kullanamazsınız diyor.

Sizden ricam Nokia E51 Telefonu navigasyon olarak kullanabiliyormuyum.Kullanabiliyorsam nasıl kullanacağım konusunda detay verebilirmisiniz,Kullanamıyorsam kullanabilmek için ne yapmam gerekiyor.Vereceğiniz desteğe şimdiden teşekkür ediyorum.Saygılar.

aprincur

aprincur

Üye
aynı sorunu bende yaşıyorum bende de aynı şekilde uydu bekleniyor diyor fakat nafile...

YsF_90

YsF_90

Üye
arkadaşlar e51 de destekli gps yok yani sizin telefonda uydu ile bağlantı yapacak anten yok. haritalar uygulama olarak var ama onu kullanabilmek için ya interneti kullanması gerekir ki bu fazla kontör yer ya da normal sırf navigasyon için üretilmiş cihazlar var onları alıp onla telefon arasında bluetooth bağlantısı kurmanız gerekir ki zaten navigasyon cihazı olduktan sonra telefona gerek kalmaz...

aprincur

aprincur

Üye
arkadaşlar e51 de destekli gps yok yani sizin telefonda uydu ile bağlantı yapacak anten yok. haritalar uygulama olarak var ama onu kullanabilmek için ya interneti kullanması gerekir ki bu fazla kontör yer ya da normal sırf navigasyon için üretilmiş cihazlar var onları alıp onla telefon arasında bluetooth bağlantısı kurmanız gerekir ki zaten navigasyon cihazı olduktan sonra telefona gerek kalmaz...

Benim internet paketim var ama navigasyonu yinede yapamıyorum bana yardımcı olur musunuz yanlış yaptığım bir yer mi var acaba

YsF_90

YsF_90

Üye
o zaman ayarlara gireceksin. ordan uygulama ayarları/ konumlama'ya gir (5800 da bu dizinle ulaşıyorsun e51 de farklı olabilir. konumlama yöntemlerine gir ve sadece şebeke tabanlı olanı seç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt