nokia e5 almak istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sahinler64

Üye
    Konu Sahibi
nokia e5 almak istiyorum
slm kardeşler. daha önce aldığım 6300 dan memnun kaldım. ama arızalandı ve değiştirmek zorundayım. nette baya araştırma yaptım ve en son nokia e5 te karar kıldım. özelliklerini inceledim baya iyi ama hiç kullanan görmedim. bu konuyu sizlere danışmak istiyorum. kullanan bir arkadaşım kardeşim varsa kullanımı, şarjı nasıl. ben esnaf biriyim. bana uygun olurmu. parası problem değil ama dediğim gibi kullanışlımı ve şarjı nasıl. bunları bilmek istiyorum.
diğer özellikleri zaten sitede yazıyor. kullanan bir kardeşim varsa ve yazarsa çok memnun olurum...

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Fiyat sorun olmaz demişsin bence E5 alıcağına E72 al neden dersen hem tip olarak daha hoş hem de ekran çözünürlüğü E5'e göre daha yüksek şarjı da 3-4 gün gider yani hem E5'in hem E72'nin.İkisinden de arkadaşlarımda var ikisini de kullandım gayet pratik ve kullanışlı telefonlar ama çözünürlükte E72 daha hoş bi görüntü sunuyo kullanan kişiye.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
belali_baldiz

belali_baldiz

Üye
kardeş bence 5800 al oda nokia şarzı kullanımına göre sen bilirsin ama süper bir telefon

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
E5 kullanımı kolay pratik bol özellikli şarjıda yeterli bi telefondur paran var madem al sorunsuz sıkıntısız bir telefon ve herkese tavsiye ettiğim bir telefondur.

Starsley

e72 öneririm

dj_akreppp

Üye
e5 de görüntülü konusma varmı yardımcı olurmusunuz

cesares_

Üye
sevgili arkadaşım arkadaşın biri git e72 al demiş.hata yapma hem boyut hem batarya hem kullanım kolaylığı açısından kesinlikle E5 derim ben.Bugün alalı tam 8. gün ve şarjı heüz iki diş var.inanabiliyor musun.o kadar kurcaladım foto çektim müzik attım.inanılmaz.ayrıca işlemci ve ram hızı olarak bak.eğer ki ben gibi uygulama yükleme manyağıysan.Nokia E5 nokia E72'den daha zarif duruyo.dışına bakılınca plastik hissine kapılırsın ama şöyle elinde 2 gün tut metal ve plastik yapının ne kadar uyumlu olduğunu kendin de göreceksin.video çekim hızı süper donma yok.hoparlörden çıkan ses seni tatmin edecek buna eminim.menüler arasında geçiş çok hızlı bende tomb raider 2 oyununun en ağır versiyonunu attım açması 2 saniye bile sürmeden pat diye ekranda oyun.ayrıca wireless kullanmayı planlıyosan E72 halt yemiş. E5 teki sinyal kalitesinin yarısı kadar bile değil.kardeşim e72 kullanıcısı ama e5'ime bayıldı bile.hafıza desteği ne kadar bi de sen araştır.git test et.klavyesi hakikaten tatmin edici.yazarken asla parmaklarda terleme yapmıyor.ve kolay kolay da silinir gibi durmuyor.yine de zevk senin.ayıca bilmeyenlere duyurulur Nokia E5 te görüntülü konuşma var.kamerayı arkaya çevirerek.bence al kardeşim.hiç düşünme....

snakedocss

Üye
bende de e5 var bir aydır kullanıyorum telefon cok iyi cok memnunum ama sanırım bende bir sorun var sarjı ortalama blrbucuk gün gidiyor sizce teknik servise yollamalıyım o 8 gün giden arkadas benle baglantıya gecebilir misin

tempestshine

tempestshine

Üye
Şarjını bilemem ama qwerty klavyeleri severim.Benim c3'de qwerty klavyeli ben rahatça mesaj yazabiliyorum.Ama bazende çok zor olabiliyor.Malum geniş bir telefon... :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt