İpucu nokia dc-16 model taşınabilir şarj cihazı kullanan arkadaşlar var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

win8l

Üye
    Konu Sahibi
nokia dc-16 model taşınabilir şarj cihazı kullanan arkadaşlar var mı?
arkadaşlar ben bu ürünü yeni aldım, 2,5 saatten beri şarj ediyorum ama yarısı doldu. Sizce bu sure uzun değil mi?

enessrsy

enessrsy

Üye
İlk aldığımda benimki de uzun sürüyordu zamanla daha çabuk dolacaktır. Tavsiyem ürünle telefonu şarj ederken telefonu kurcalamayın.

• Beğen
Tepkiler: win8l
4MaGuS

4MaGuS

Üye
sorunuzu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım
bu konuda sorarsanız daha hızlı yanıt alırsınız her sorunuz için lütfen konu açmıyalım sorunuza gelirsek zaten bu telefon olmadıgı için pek özen göstermiyorum 4 saate falan doluyor özene bezene kullanmadıgım için sonuçta 50tl birşey bozulursa yenisimi alırım önemli olan tele bir şey olmasın yani normal geç dolması

• Beğen
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Ben de kullanıyorum panik yapma gerçekten geç doluyor ama zamanla biraz daha azalabilir fakat telefondan 2 kat daha uzun sürüyor dolması :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
doldurması 3 saati buluyor pc'den..belki de daha fazla..usb kabloyu usbli pirize bağlayıp şarj etsen bir miktar daha çabuk doldurur..telefonu şarj etmedine gelince..tam dolu bir modül yaklaşık 1.5 - 2 saatte şarj yapıyor ama tam doldurmuyor malesef..benim %90'ı görüyor hep. eski c6-01 de tam dolduruyordu..820 bataryasının amperi daha yüksek olduğu için gücü %90 a kadar yetiyor..ama gene de 1 gün götürüyor beni.

• Beğen

win8l

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ederim. Ben şuan telefonun şarj adaptörüile şarj ediyorum yine uzun sürecek gibi. Ürünü çok beğendim ama gerçekten işimi görecek yolculuklarda, dışarıda vs. :gul:

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
acil durum şarjı için idealdir..günü kurtarır en azından :bira:

• Beğen

texasteam

Üye
Kullanışlı güzel

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar hazır konu açılmışken duyurmak istedim. Kipa AVM'lerde Greenmate PB350WH 3,500 mA. yedek şarj pili 79,90'dan 49,90'a düşmüş, ben aldım bir tane tek seferde telefonu tam dolu olarak 2 defa şarj etti, müthiş bir performans, ilgilenen arkadaşlar fırsatı kaçırmasın derim ...

• Beğen
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
nokia harici ürün olduğu için batarya'ya zarar verebilir ama performansı güzele benziyor 3500 mah ile 2 tam dolum rahat yapar.

• Beğen
Tepkiler: serinaga
serinaga

serinaga

Üye
nokia harici ürün olduğu için batarya'ya zarar verebilir ama performansı güzele benziyor 3500 mah ile 2 tam dolum rahat yapar.

Çok ilginçtir ki bugün şarj ettim, 3 saatte %100 oldu, 3 buçuk saat sonunda ise %96'ya düştü, pil performansı arttı gibi saki :allalla:

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
3 buçuk saat içinde ne kadar kullandın cihazı o da önemli

dakamon

dakamon

Üye
Valla şöyle 1600 2000mah lık bataryaları bu kadar pahalı vermeleri çok kötü xiaomi diye bir firma 10400mah lık batarya çıkartacak. İnşallah en kısa surede turkiyeye de gelir. Global satış fiyatı 11 dolar olacakmış. Gerisini siz düşünün.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
şuan çoğu akıllı telefonda kendi sarj cihazı dışında başka bir şekilde kullanımda sorunlar yaşana biliyor zaten normal kendi sarj cihazlarında sorunda yaşanırken ben kalkıp 10400mah batarya para vermem onun yerine dc-16 alıp akşama kadar idare etsin yeterli ve ben bunuda sürekli kullanmıyorum zor durumda kaldığımda pc den dahi sarj etmem çünkü sarj süreleri değişiyor en iyisi kendi adaptörü ile yapmak bence bu benim görüşüm katılmıyabilirsiniz tabikide

dakamon

dakamon

Üye
50 Tl ye nokianın o kare 2000 mahluk pilini almak mı mantıklı yoksa çok az büyük bu 10400 mahlık pili aynı fiyata almak mı mantıklı tartışılır...

win8l

Üye
    Konu Sahibi
Valla şöyle 1600 2000mah lık bataryaları bu kadar pahalı vermeleri çok kötü xiaomi diye bir firma 10400mah lık batarya çıkartacak. İnşallah en kısa surede turkiyeye de gelir. Global satış fiyatı 11 dolar olacakmış. Gerisini siz düşünün.
türkiyeye o fiyat ile gelmeyeceğinden emin olabilirsin

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
batarya konusu hassas bir konu..voltajı uymaz kullanılan malzeme kaliteli olmaz..orjinal nokia batarya'dan ve şarj cihazlarından şaşmayacaksın.

dakamon

dakamon

Üye
şimdi şöyle bir şey söylemek istiyorum bu telefonu laptopa takıyorsun dimi? Takıyorsun. Oradaki voltaja güveniyorsun güvendiğin voltaj 5 volt. Prize şarja takınca bu daha fazla oluyor inanıyor musun bu taşınabilir pilin voltajı 5 volttan fazla olacağına. Ayrıca bu pil lg ve samsung ve xiomi ortaklığında yapılıyor. Tabiki güvenip güvenmemek size kalmış :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
şimdi şöyle bir şey söylemek istiyorum bu telefonu laptopa takıyorsun dimi? Takıyorsun. Oradaki voltaja güveniyorsun güvendiğin voltaj 5 volt. Prize şarja takınca bu daha fazla oluyor inanıyor musun bu taşınabilir pilin voltajı 5 volttan fazla olacağına. Ayrıca bu pil lg ve samsung ve xiomi ortaklığında yapılıyor. Tabiki güvenip güvenmemek size kalmış :)
ya bak herşeyi geçtim farklı cihazlar iile sarj etmeye çalışan bazı arkadaşlarda dokunmatiklerin sorun oluyor bende yaşadım haberin olsun ucuz diye alıp 1.500tl lik telefonu riske sokmak istersen san kalmış bir şey burada sana kimse engel olamaz

dakamon

dakamon

Üye
ya bak herşeyi geçtim farklı cihazlar iile sarj etmeye çalışan bazı arkadaşlarda dokunmatiklerin sorun oluyor bende yaşadım haberin olsun ucuz diye alıp 1.500tl lik telefonu riske sokmak istersen san kalmış bir şey burada sana kimse engel olamaz

Tabiki kimse kimseye engel olamaz. Benimki insanlara bir öneri.

70tl+kargo

Üst Alt