nokia harici ürün olduğu için batarya'ya zarar verebilir ama performansı güzele benziyor 3500 mah ile 2 tam dolum rahat yapar.

türkiyeye o fiyat ile gelmeyeceğinden emin olabilirsinValla şöyle 1600 2000mah lık bataryaları bu kadar pahalı vermeleri çok kötü xiaomi diye bir firma 10400mah lık batarya çıkartacak. İnşallah en kısa surede turkiyeye de gelir. Global satış fiyatı 11 dolar olacakmış. Gerisini siz düşünün.

ya bak herşeyi geçtim farklı cihazlar iile sarj etmeye çalışan bazı arkadaşlarda dokunmatiklerin sorun oluyor bende yaşadım haberin olsun ucuz diye alıp 1.500tl lik telefonu riske sokmak istersen san kalmış bir şey burada sana kimse engel olamazşimdi şöyle bir şey söylemek istiyorum bu telefonu laptopa takıyorsun dimi? Takıyorsun. Oradaki voltaja güveniyorsun güvendiğin voltaj 5 volt. Prize şarja takınca bu daha fazla oluyor inanıyor musun bu taşınabilir pilin voltajı 5 volttan fazla olacağına. Ayrıca bu pil lg ve samsung ve xiomi ortaklığında yapılıyor. Tabiki güvenip güvenmemek size kalmış![]()
ya bak herşeyi geçtim farklı cihazlar iile sarj etmeye çalışan bazı arkadaşlarda dokunmatiklerin sorun oluyor bende yaşadım haberin olsun ucuz diye alıp 1.500tl lik telefonu riske sokmak istersen san kalmış bir şey burada sana kimse engel olamaz