nokia dan kurtuldum cok sükür

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tur_han

Üye
    Konu Sahibi
nokia dan kurtuldum cok sükür
yok anna gelecek yok belle gelecekbu ne rezillik.htc evo 3d super telefon herkese tavsiyem android gercekten iyi bir isletim sistemi. internetten istedigim video yu izleye biliyorum . siymbian dan sonra cok iyi geldi nokia gercekten saglam tel ama kendini gelistiremiyor cok yazik. gul gibi c7 mi satmak zorunda kaldim symbian yuzunden.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve mesut1979

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
hayırlı olsun güle güle kullan

tur_han

Üye
    Konu Sahibi
tesekurler daha iyisi sizin olsun

mesut1979

Üye
arkadas resmen benim yapacagim isi yapmissin benimde nokia c7 vardi dün benim hanima verdim ve bende kendime yeni htc evo 3d almayi düsünüyordum , isin aslina gelecek olursak artik bende biktim symbiandan ne program cikiyor nede oyun hele su son 1-2 aydan beri uygulama sayisi sifira kadar indi tamam belle güzel ama uygulamalarinda olmasi lazim sirf belle yetmez, nasil htc den memnun musun is yapar mi ben almanyada kaliyorum ve fiyati da cok uygun 270 euro yani 550 tl civarinda yenisi.

mustyaky

mustyaky

Üye
kardeşim hayırlı olsun gerçekten çok güzel telefon. ama genelde telefon alınırken duygusal! nedenler ağır basıyo. ben c6-01 imi aldım 520 liraya senin telefonun 1.100 lira . 2 katı. tabiki fark olucak arasında. olmassa zaten ne anladık biz bu işten. telefona bakarken bir de telefonun fiyatına bakın sonra değerlendirin .iyi olur. :bilmm

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108
realplayer2

realplayer2

Üye
ya ne bilim 5110dan bu yana nokia kullaniyorum baska bi marka boguyo beni hayirli olsun ne diyelim

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

tur_han

Üye
    Konu Sahibi
iki haftadir kullaniyorum gercekten nokia ya bin basar tek sorunu şarz. oda normal ekrana ve islemciye gore.. kesinlikle tavsiye ederim. gercekten orada ucuz ben .1.350tl ye adim kvk dan

• Beğen
Tepkiler: mesut1979

mesut1979

Üye
iki haftadir kullaniyorum gercekten nokia ya bin basar tek sorunu şarz. oda normal ekrana ve islemciye gore.. kesinlikle tavsiye ederim. gercekten orada ucuz ben .1.350tl ye adim kvk dan

yeniden hayirli ugurlu olsun arkadas sarji 2 gün ne gidiyormu.

mustyaky

mustyaky

Üye
htc nin telefonlarıda sağlam tabikide . ben şöyle düşünüyorum. nokia htc gibi şirketler sadece telefon üretiyorlar başka bişey yok . e bunlar telefondan kazanamayınca nolcak batacak. bu yüzden telefonlarını sağlam ve kaliteli yapıyorlar müşteri kazanıyorlar ama samsung siemens gibi şirketler firmalar artık her neyse telefonun yanında beyaz eşyada üretiyorlar elektronik cihaz felan. telefona ağırlık vermiyorlar çünkü başka aletlerde var bu yüzden telefonlar dayanıksız oluyor. ondan kaybetdiğimi ondan kazanırım politikası yeni. benim düşüncem bu .

tur_han

Üye
    Konu Sahibi
nerdeee gunde bazen iki kere şarz ediyorum elimden dusmuyorki.

----------Eklendi @ 02:55:54 ---------- Yazıldı @ 02:53:00 ----------

nokia da bir suru cihaz uretiyor ama kaliteyi elden birakmiyor.

mesut1979

Üye
dogru nokia kaliteli telefon yapiyorda iste herseysde kaliteyle bitmiyor,insan sag sola bakiyor hersey icin android ve ios icin uygulama var maalesef nokia icin sifir en basit skype belle icin yeni versiyon cikarip cikarmiyacagi belirsizmis.

tur_han

Üye
    Konu Sahibi
gercekten skype android de super goruntulu gorusme ozellikle

mesut1979

Üye
artik symbianda hersey bitiyor daha dogrusu gün gectikce batiyor ,yine gecen sene az bucuk uygulama ne cikiyordu son zamanda tüm bitti ve dahada kötülesecek, sana tavsiyen bu android markette r66 navigasyonu var 30 gün denemelik telefonun kamerasini navigasyon olarak kullaniyor bir denemeni tavsiye ederim.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Arkadaslar konularimiza birazdah dikkat edelim lutfen sizden ricam tartismaya yonelik olmadan ona gore acalim konularimizi.
Deneyiminiz bir konu altinda yapabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt