Nokia "City Lens" Uygulamasıyla İlgili Yeni Bir Video Yayınladı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Nokia "City Lens" Uygulamasıyla İlgili Yeni Bir Video Yayınladı!

Nokia, Microsoft ile New York'ta düzenleyeceği etkinlik öncesi City Lens uygulamasına dair yeni bir video yayınladı.
Söz konusu uygulamaya ilişkin yeni detayların etkinlikte tanıtılması bekleniyor. Ayrıca uygulamanın WP8'de yerleşik olarak geleceği söyleniyor.

Bilmeyenler için City Lens'in ne işe yaradığını hatırlatalım:Telefonumuzun kamerasını ve GPS alıcısını kullanarak bulunduğumuz konuma yakın Restoranları, Otelleri, Alışveriş yerlerini ve Toplu taşıma istasyonlarını telefonumuzun ekranında gösteriyor ve üzerine tıklayarak ne kadar mesafede olduğunu ve rotasını öğrenebiliyoruz. Uygulamayı benzerlerinden ayıran en önemli özelliği ise tanıtım videosunda da görebileceğimiz gibi metro arayüzü ile kullanım şekli.

[video=youtube;Srj0giuHKJQ]http://www.youtube.com/watch?v=Srj0giuHKJQ[/video]

Uygulamaya ilişkin önceki tanıtım resimleri ve videoları:

[video=youtube;63lNPkl-EPE]http://www.youtube.com/watch?v=63lNPkl-EPE[/video]

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Nokia bu sefer çok çok iddaalı umarım Ali abinin dediği gibi dağ fare doğurmaz az kaldı

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
teşekkürler konu için. Bi sorum olacak bu lumialarda 3d navigasyon var mi :hmmm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Nokia üst modeli Phi ve kendi geliştirdiği uygulamalarıyla iddialı geliyor.

Ancak 19 Eylül'de de HTC donanım canavarları ile piyasayı sallamaya hazırlanıyor.
Özellikle inanılmaz donanım özelliklerine sahip Zenith modeli çok ses getirecektir.
Orta seviye Accord modeli de oldukça iddialı özelliklere sahip.

Fiyatlar da belli olduktan sonra, sanırım eylül ayı sonuna doğru az çok hangi telefonu alacağımız netleşir :)

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Ancak 19 Eylül'de de HTC donanım canavarları ile piyasayı sallamaya hazırlanıyor.
Özellikle inanılmaz donanım özelliklerine sahip Zenith modeli çok ses getirecektir.

Fiyatlar da belli olduktan sonra, sanırım eylül ayı sonuna doğru az çok hangi telefonu alacağımız netleşir :)

Bakalım...

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Haber için teşekkürler :tebessüm:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
nokia city lens dun itibariyle betadan cikarak official surum olarak markette yerini aldi. Şunu da soyluyeyim kullanildigi şehirler arasinda istanbul ankara ve izmir de var.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları ve bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
nokia city lens dun itibariyle betadan cikarak official surum olarak markette yerini aldi. Şunu da soyluyeyim kullanildigi şehirler arasinda istanbul ankara ve izmir de var.

İstanbul :eller:

- - - Eklendi - - -

Bilmiyorum HTC Nokia'nın en büyük rakibi Wp'de ama bir Nokia gibi olamaz bence.Özellikle F/P açısından :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet arkadaşlar dun bakmiştim tam şehir listesine şimdilik Turkiye'den uc şehir var tabi kullanim arttikca cogalacaktir.

• Beğen
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
o zaman ben N9 a indireyim :eller:

Ulumem63

Ulumem63

Üye
aynen bende indirdim çok süper bir uygulama aramak istediğin yerin seçiyorsun (hastane restorant cafe vb)telefonu o tarafa çeviriyorsun yerleri ve haritalarını gösteriyor

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
Vaybe aferin nokiaya çok güzel birşey bu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Turkiye'deki il sayisi 13'e cikti

• Beğen
Tepkiler: phantomddl
moriyegaga

moriyegaga

Üye
en sonunda x-ray görüntü olayını mobilize etmiş bir ürün çıktı ...ismi vista verda 5 mp ve üstü makinalarda muhteşem çalışıyor...türkiyede varmı bilmiyorum ama ...harika bir ürün...meta-metarial teknolojisi ile yapılmış...ben yurt dışındaki bir gezimde aldım tabiki yurdumuza fiyatının yansıması ne olur bilemem:)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
en sonunda x-ray görüntü olayını mobilize etmiş bir ürün çıktı ...ismi vista verda 5 mp ve üstü makinalarda muhteşem çalışıyor...türkiyede varmı bilmiyorum ama ...harika bir ürün...meta-metarial teknolojisi ile yapılmış...ben yurt dışındaki bir gezimde aldım tabiki yurdumuza fiyatının yansıması ne olur bilemem:)

:blink:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Güzel uygulama zamanla her özelliğe alışıp daha fazlasını isteyeceğiz

- - - Eklendi - - -

L920 haritaları acaba N8 e yüklemek mümkün olurmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt