Nokia cihazların kod adı listesi sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Pegasus her zaman cafcaflı isimdir.Amirali ona çıkartabilirler :oke:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
28 Ağustosta tanıtılacakmış diye bilgiler var haber kaynağı sağlammıdır bilemem ama bir hafta sonraki tarihte gerçekten tanıtılıp tanıtılmayacağını göreeğiz en azından tanıtılır ise teknik özelliklerini görüp fikiirler yürütülür

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
28 Ağustosta tanıtılacakmış diye bilgiler var haber kaynağı sağlammıdır bilemem ama bir hafta sonraki tarihte gerçekten tanıtılıp tanıtılmayacağını göreeğiz en azından tanıtılır ise teknik özelliklerini görüp fikiirler yürütülür

28 Agustos'ta Rusya'da bir etkinlik düzenleniyor ama tanıtılacak cihaz %90 ihtimalle Lumia olmayacak.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Rivendell Nokia'nın winRT işletim sistemli tabletinin kod adıydı değil mi?

Haber için teşekkürler abi.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

28 Agustos'ta Rusya'da bir etkinlik düzenleniyor ama tanıtılacak cihaz %90 ihtimalle Lumia olmayacak.

Abi diğer konuda okudum eylül demişsiniz vallahi sabır taşıyor bende görelim artık iddalı modeller

ÖEY

ÖEY

Üye
Şu Asha'dan bir vazgeçmediler. Hala o tarz telefonlara talep var mı yahu? :D

ÖEY

ÖEY

Üye
Yuh o zaman :D

narnia16

narnia16

Üye
Bende tahminimi yazayım. Bence pegasus giriş seviyesi olacak ve 520 gibi satış rakamları yüksek olacağı için Nokia'yı şahlandıracak. Bu yüzden pegasus ismi verilmiş olabilir :)

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
:tşk: pegasus kodlu cihazı merak ediyorum nasıl bir şey çıkacak acaba pegasustan

Üst Alt