Long Island Kod Adlı Huawei Mate 9 Pro Görseli Sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Long Island Kod Adlı Huawei Mate 9 Pro Görseli Sızdırıldı
Çin merkezli üretici Huawei, amiral gemi seviyesinde iki yeni akıllı telefon duyurusuna hazırlanıyor. Hayranları tarafından heyecanla beklenen Huawei Mate 9 iki farklı versiyonda gelirken bu cihazların biri de Huawei Mate 9 Pro adıyla kavisli ekrana sahip olacak.

http://www.maxicep.com/huawei-mate-9-basin-gorseli-sizdirildi
Huawei Mate 9 Basın Görseli Sızdırıldı
Gün içinde Huawei Mate 9'a ait olduğu iddia edilen bir basın görseli Evan Blass tarafından Twitter üzerinden internete sızdırılmıştı. Evan Blass şimdi de Long Island kod adı ve Huawei Mate 9 Pro adını taşıyacağını iddia ettiği cihaza ait basın görselini takipçileri ile paylaştı. Görünüşe bakılırsa Huawei Mate 9 ile Mate 9 Pro arasındaki tek fark kavisli ekran gibi görünüyor.



Standart Mate 9 için Manhattan, Mate 9 Pro içinse Long Island kod adının kullanılmadı New York temalı tanıtım etkinliği için özel olarak seçildiklerini gösteriyor.

Hisilicon Kirin 960 yonga seti ile gelen Huawei Mate 9 Pro, 5.9 inç büyüklüğünde ekrana ve 4GB RAM ile 64GB'tan 256GB'a kadar dahili depolama alanı seçeneklerine sahip. Huawei Mate 9'un uluslararası pazarda full HD ekranla sunulacağını paylaşmıştık. Huawei Mate 9 Pro ise 1440 x 2560 piksel Quad HD ekrana sahip olacak.

Huawei Mate 9 Pro modelinin de metal çerçeve ve Leica imzalı dual arka kameraya sahip olacağı görülüyor. Huawei'nin bu yüksek çözünürlüğü Daydream VR deneyimi maksimize etmek için kullandığı belirtilirken, Huawei Mate 9 Pro'nun Android 7.0 Nougat işletim sistemi ile satışa sunulacağı belirtiliyor.
Long Island Kod Adlı Huawei Mate 9 Pro Görseli Sızdırıldı
 


Emre

Üye
Ben bir Note 7 görüyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra

Cadillac34

Üye
Telefonu görünce Casper sandım. :D Farkettiniz mi bilemem ama ön taraf Samsung arka taraf İPhone. :kop:
 


Üst Alt