Nokia CEO'su Elop Kaygılı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

H.TOGAN

Üye

klongs

Üye
​nokia dışında arm11 kullanan yok ki

model cesitliligine yapacagi yatirimi yazilim uygulamaya yapicak olay bu

Tepkiler: Niizuma.Eiji

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
bir konuyu daha kaybettik.

Tepkiler: FirstPioneer

MasteLaa

Üye
Konuyu kilitlettireceğim ve inşallah kilitlerler.. Şu anda sinirlisiniz ve yanlış şeyler yazma olasılığınız yüksek..

papakudioflu

Emekli Yönetici
konu ile alakasız,gereksiz,tartışma mesaj ve alıntıları denetime alındı lütfen forum kuralları çerçevesinden konuları dagıtmadan devam edelim.

Tepkiler: MasteLaa

MasteLaa

Üye
konu ile alakasız,gereksiz,tartışma mesaj ve alıntıları denetime alındı lütfen forum kuralları çerçevesinden konuları dagıtmadan devam edelim.
Allah Razı olsun senden abim sürekli konular böyle oluyor yani teşekkürler.

Konuya değinecek olursam Wp8 in iyi işler çıkaracağını düşünüyorum ama Elop bence Nokia için çok yanlış bir seçim..Wp8 her ne kadar Nokia için iyi olacağını düşünsem de Nokia çok daha iyi olabilirdi bence Elop'suz

Tepkiler: Niizuma.Eiji
Harmattan ve MeeGo ile çok daha iyi olabilirdi

Katılıyorum ama MeeGo'yu geliştirmeye daha erken başlansaydı.Biraz geç kalındı MeeGo konusunda bence.
daha erken ne zaman başlayabilirlerdi ki Maeomo çıktı sonra çok yakın bi sürede meego'nun geliştirileceği duyuruldu tamamen elop'un şerefsizliği bi de kuzey amerikalılarla finlerin biraz uyuşmazlığı

daha erken ne zaman başlayabilirlerdi ki Maeomo çıktı sonra çok yakın bi sürede meego'nun geliştirileceği duyuruldu tamamen elop'un şerefsizliği bi de kuzey amerikalılarla finlerin biraz uyuşmazlığı

Ya Nokia açısından geç olup olmamasını demiyorum.Mobil platforma girişi diğer sistemlere bakıldığında biraz geçti.En azından bir Wp zamanında MeeGo'lu telefonlar çıksaydı Nokia yoluna MeeGo ile devam edebilirdi bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...