Nokia Carla görüntülerinden birine dikkat ettiniz mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
arkadaslar bu ekran görüntüsünü biryerden hatırlıyorum diye düşünürken geldi aklıma geçenlerde nokiadan ayrılan bir mühendis wp için arayüz çalışması yapmış ve bu çalışmaları yayınlamıştı görüntülerden birisinin yapısı aynı bu resime benziyordu

Olabilir :oke:

uribaju

uribaju

Üye
ya kimsede anlamamış biraz düşünün nokia o resimi android cihazlarının sar değerinin yüksek olmasına itafen koymuş.resimde radyasyon teması var ve ortasında android simgesi hatta ikisininde yeşil olmasına dikkat çekiliyor

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
TheMadness

TheMadness

Üye
ya kimsede anlamamış biraz düşünün nokia o resimi android cihazlarının sar değerinin yüksek olmasına itafen koymuş.resimde radyasyon teması var ve ortasında android simgesi hatta ikisininde yeşil olmasına dikkat çekiliyor

Şimdi dikkat edipte baktım öyleymiş.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

seni tebrik ederim kardeşim hiç o açıdan düşünmedim helal olsun süper mantık

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

hakkatten tebrik ederim betasmartphone sitesindeki videolardan sonra bu mantıkta çok dogru nokia agresif pazarlama yapmaya basladı microsoftun gazıyla belkide pazarlamayı ögreniyorlar artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt