Windows Phone de durmak yokArkadaş şu kameraya bir duraklatma seçeneği koymak çokmu zor ya![]()
diyor adamlar
adamlar hep hareket olsun diyor 
Htc nin çoğu patenti nokiaya geri verildi android cihazların tümü piyasadan kaldırma hakkı vardı nokianın.
Ben niye kavuşamadım pekinokia camera beta yaşayan fotoğraflar özelliğine an itibari ile kavuştu.

Herkese çay şakire yok gibi oldu buBen niye kavuşamadım peki![]()

o ne zaman gelecek 920 ve 1520cyan ile beraber kullanılabilecek.
Haha bizi çok düşünüyorlar sağolsun kullanamıcağımız özelliği veriyorlar tekrardancyan ile beraber kullanılabilecek.

Nokıa ilk başta Ayakkabıcılıkla başladı diye biliyordum ben Nokıa kentinin bir yerinde neyse boşverAdamlar 41 mp lik ve sensörü diğer cihazlara göre daha büyük olan bir telefon çıkardı. Çekilen fotoğraflar o lensin veya 41MP diye göze sokulan kameranın hakkını vermiyor.
O zaman daha 4100 yapsan ne yazar, o kadar emek ver kamera telefonu çıkar ama çekilen fotoğrafların kalitesi yazılımla düzelir mi düzelmez mi diye bekle dur. Abi ne acı bir durum ya…
Ve cidden adamlar kameraya takmış kafayı ki özellikle yazıyorum;
Allah’ tan kameranın üzerine bu kadar düşüyor Nokia, bir de düşmese ne olur.
Gerçi onca özellik çıkartıyor kamera uygulaması vs. ama millet hala 41mp in gerçek gücünü hissedemiyor.
Sadece ismini yazdılar belki de arka tarafa 41 diye, kullananda öyle sansın.
Geçen yazmıştım bu saatten sonra kablo üretir (ayrıca kablo firmasıymış ya Nokia) diye.
2 yolda ilerler artık, kamera ve kablo üretir bu saatten sonra.
Ama dediklerine katılıyorum.Kamera kamera diyorlar gerçek performansı göremiyoruz.Hocam dediklerine katılıyorum,Microsoft da artık zaten yakın zamanda kendi işine geri döner zaten çünkü akıllı telefon için işletim sistemi yapma girişimi yine başarısızlıkla sonuçlanmak üzereAdamlar 41 mp lik ve sensörü diğer cihazlara göre daha büyük olan bir telefon çıkardı. Çekilen fotoğraflar o lensin veya 41MP diye göze sokulan kameranın hakkını vermiyor.
O zaman daha 4100 yapsan ne yazar, o kadar emek ver kamera telefonu çıkar ama çekilen fotoğrafların kalitesi yazılımla düzelir mi düzelmez mi diye bekle dur. Abi ne acı bir durum ya…
Ve cidden adamlar kameraya takmış kafayı ki özellikle yazıyorum;
Allah’ tan kameranın üzerine bu kadar düşüyor Nokia, bir de düşmese ne olur.
Gerçi onca özellik çıkartıyor kamera uygulaması vs. ama millet hala 41mp in gerçek gücünü hissedemiyor.
Sadece ismini yazdılar belki de arka tarafa 41 diye, kullananda öyle sansın.
Geçen yazmıştım bu saatten sonra kablo üretir (ayrıca kablo firmasıymış ya Nokia) diye.
2 yolda ilerler artık, kamera ve kablo üretir bu saatten sonra.