Haber Nokia Camera Yaşayan Fotoğraflar Özelliği Tanıtıldı!

Sponsorlu Bağlantılar

SLH.55

SLH.55

Üye
Gif özelliği gelse bile çoğu kullanıcı kullanmaz şarjı ekileceği için :)

skynet

Üye
Arkadaş şu kameraya bir duraklatma seçeneği koymak çokmu zor ya :kirbac:

afwerker

afwerker

Üye
Arkadaş şu kameraya bir duraklatma seçeneği koymak çokmu zor ya :kirbac:
Windows Phone de durmak yok :D diyor adamlar
baksana müzikçalarda durdurma yok kamerada duraklatma yok :D adamlar hep hareket olsun diyor :D

• Beğen
Tepkiler: sebahattinART ve enessrsy
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
1 sn mi? bildiğin yarım saniye var yok hareket :)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Peki bu resmi bir başkasına gönderdiğimizde durum ne olacak,çalışacakmı o gif olayı.yoksa sadece o programın içindemi çalışacak.

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Kamerada gerçekten fikirler güzel ama uygulamada hala sıkıntılar var.Nokia çalışıyor :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
güzel gibi gelsin bakalım

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
nokia camera beta yaşayan fotoğraflar özelliğine an itibari ile kavuştu.

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
cyan ile beraber kullanılabilecek.

skynet

Üye
Nokia camerada yüz izleme özelliği 512'lere verilmiyor mu ?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer
ferit.61

ferit.61

Üye
Adamlar 41 mp lik ve sensörü diğer cihazlara göre daha büyük olan bir telefon çıkardı. Çekilen fotoğraflar o lensin veya 41MP diye göze sokulan kameranın hakkını vermiyor.
O zaman daha 4100 yapsan ne yazar, o kadar emek ver kamera telefonu çıkar ama çekilen fotoğrafların kalitesi yazılımla düzelir mi düzelmez mi diye bekle dur. Abi ne acı bir durum ya…

Ve cidden adamlar kameraya takmış kafayı ki özellikle yazıyorum;
Allah’ tan kameranın üzerine bu kadar düşüyor Nokia, bir de düşmese ne olur.
Gerçi onca özellik çıkartıyor kamera uygulaması vs. ama millet hala 41mp in gerçek gücünü hissedemiyor.
Sadece ismini yazdılar belki de arka tarafa 41 diye, kullananda öyle sansın. :cigara:

Geçen yazmıştım bu saatten sonra kablo üretir (ayrıca kablo firmasıymış ya Nokia) diye.
2 yolda ilerler artık, kamera ve kablo üretir bu saatten sonra.

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Adamlar 41 mp lik ve sensörü diğer cihazlara göre daha büyük olan bir telefon çıkardı. Çekilen fotoğraflar o lensin veya 41MP diye göze sokulan kameranın hakkını vermiyor.
O zaman daha 4100 yapsan ne yazar, o kadar emek ver kamera telefonu çıkar ama çekilen fotoğrafların kalitesi yazılımla düzelir mi düzelmez mi diye bekle dur. Abi ne acı bir durum ya…

Gerçi onca özellik çıkartıyor kamera uygulaması vs. ama millet hala 41mp in gerçek gücünü hissedemiyor.
Sadece ismini yazdılar belki de arka tarafa 41 diye, kullananda öyle sansın. :cigara:

Geçen yazmıştım bu saatten sonra kablo üretir (ayrıca kablo firmasıymış ya Nokia) diye.
Nokıa ilk başta Ayakkabıcılıkla başladı diye biliyordum ben Nokıa kentinin bir yerinde neyse boşver :good: Ama dediklerine katılıyorum.Kamera kamera diyorlar gerçek performansı göremiyoruz.

ArMaGeDdOn_87

Üye

Hocam dediklerine katılıyorum,Microsoft da artık zaten yakın zamanda kendi işine geri döner zaten çünkü akıllı telefon için işletim sistemi yapma girişimi yine başarısızlıkla sonuçlanmak üzere

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bende aksaklıklara katılıyorum

Hava kompresörüyle gönderildi

Üst Alt