Nokia Call Recorder Hakkında Yardım ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Call Recorder Hakkında Yardım ??
Merhaba arkadaşlar...

Babamın n8ini bu linkden hackledim.

http://www.maxicep.com/symbian-3-si...ari-hackleme-anna-s-3-s60v5-s60v3-547684.html

Ve sonrada şu linkden nokia call recorder kurdum.

http://www.maxicep.com/maxipda-turk...bianos9-x-unsigned-turkce-maxipda-525701.html

Aynı işlemleri c7 telefonuma yaptım.C7 de Kişi : babam diye gösteriyor. n8 de kişi : boş hiçbir şey yazmıyor.c7 ile n8 in ayarlarını aynı yaptım gene aynı.

Ayrıca n8 e nokia call recorder yükledim.Telefona restart attım. uygulamayı açmaya çalıştıgımda açılmıyor ? Rompatcher da açılmıyor.ama diğer herşey açılıyor.İşin ilginç tarafı nokia call recorderi sildigim zaman rompatcher açılıyor.Ve Tekrar nokia call recorderi kurdugum zaman açılıyor.ama restart atsam gene açılmıyor ve bu böyle sürüyor ? anlamadım gitti ? ama c7mde böyle sorun yok.İki telefonda da anna yüklü.

Teşekkürlerrr:pro:

----------Eklendi @ 23:49:21 ---------- Yazıldı @ 23:45:17 ----------

Konu Güncelll:naughty:

----------Eklendi @ 23:52:06 ---------- Yazıldı @ 23:49:21 ----------

Hadi la Bişi yazdın :naughty:

----------Eklendi @ 23:56:07 ---------- Yazıldı @ 23:52:06 ----------

AciLL Yardım

serinaga

serinaga

Üye
Walla ilginç bir durum gibi görünse de bence arka tarafta çalışan uygulamalardan biri çakıyor olabilir, her iki telde farklı olan tek şey yüklenen uygulamalardır, antivirüs yada benzeri bir pro. Engelliyor olabilir.
Benim sama sorum ise bu nokia call recorder da bib sesi karşıya gidiyor mu ki ???

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Walla ilginç bir durum gibi görünse de bence arka tarafta çalışan uygulamalardan biri çakıyor olabilir, her iki telde farklı olan tek şey yüklenen uygulamalardır, antivirüs yada benzeri bir pro. Engelliyor olabilir.
Benim sama sorum ise bu nokia call recorder da bib sesi karşıya gidiyor mu ki ???

Uygulamada bip sesi yokki :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Peki acaba sürelimi ki bu ? 30 Sn. kadar kaydedip kapatıyor mu ???
Bu proyu bende belle yüklü n8 imde kullanıyorum bipsiz vede çok kaliteli bir program ayrıca süre vede kullanım kısıtlamasıda falan yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt