Nokia Call Center ile Görüşenler ve Telefonunda Yeni Güncelleme Çıkanlar Bilgilendirme Ana Başlığı

Sponsorlu Bağlantılar

nigreyatla

Üye
vallaha arkadaşlar bu haftada gelmesse bu anna n8 hafta sonu satacam ve bu derten kurtulacam yeter artık nokianın bizle dalga geçtigi bu ne ya yazıklar olsun sana nokia.......

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
annada pek bişey yok gibi yorumlara kesinlikle katılmıyorum...
Yanımda 500 liralık samsung wave S723 ü olan arkadaşım bile çatır çatır dikey qwerty mesajlaşırken ben telefonu yan çevirmekten bıktım usandım T9 la yazmaktanda nefret ediyorum...
Şu dik klavye için bile annayı beklemeye değer... Tarayıcı ise hala bir muamma hızı güzelse amenna ama flashı değişmeyecek yine aynı kalacaksa ben youtubeden 240p video izleyeceksem bu kadar zamana rağmen tarayıcıdan pek umudum yok.. Ama çokta boş değil...
Sekme özelliği ve hızı bile yeter allaha şükür :D
e bide sistem üç beş hızlanırsa allah bereket versin yeter şimdilik :oke:

WebStyle

WebStyle

Üye
Belleyi görünce Anna neymiş diyeceksiniz o kadar diyorum :D boşver en iyisi belleye transfer olun. :oke:

Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
N8 olsa belleye geçecezde C7 var:) sızdırilsa bi hiç kaçırmayam:)

tasarimx

Üye
her zamanki gibi nokia yapacağını yine yaptı, ucundan gösterip vermedi ....amaç zaman kazanmak. Anna çıktı ancak belle için zaman kazanıyorlar. Başka bişey yok çünkü çalışmıyorlar. Bakın SPB SHELL 3d ye takır takır program yapıyorlar. üstelik tüm sistemlere.. Müşterisine bu kadar zülüm yapan başka firma varmı.

uribaju

uribaju

Üye
her zamanki gibi nokia yapacağını yine yaptı, ucundan gösterip vermedi ....amaç zaman kazanmak. Anna çıktı ancak belle için zaman kazanıyorlar. Başka bişey yok çünkü çalışmıyorlar. Bakın SPB SHELL 3d ye takır takır program yapıyorlar. üstelik tüm sistemlere.. Müşterisine bu kadar zülüm yapan başka firma varmı.
onlara da alışılmıyor ki orjinalinin yerini tutmuyo

Üst Alt