Nokia Call Center ile Görüşenler ve Telefonunda Yeni Güncelleme Çıkanlar Bilgilendirme Ana Başlığı

Sponsorlu Bağlantılar

cemal344

Üye
Hakikaten bu anna meselesi çorbaya döndü hergeçen gün nokia dan ümidimi keser oldum ne bu ya neredeyse belle güncellemesi geldi bizde hala anna yok neymiş efendim eylül ortasına kalmış alın başınıza çalın anna nızı hatta annanızıda alıp gidin.

_ardaa

_ardaa

Üye
Sorun Anna'da değil sorun bizim ülkemiz de ki Nokia'da ama bu sadece bizde değil birçok ülke de de böyle henüz güncelleme almayan birkaç ülke daha var 17 ağustosta Anna sunuldu ve 3 haftalık süre verildi sunulmayan ülkelere, 25inde 6 ülke de daha Anna çıktı, 17 ağustosa 3 hafta ekle işte geliş tarihi o zaman.

tetova34

tetova34

Üye
Şu Anna Gelsede Artık Bu Dertte Bitse İnsanlar Rahatlasa Sonra Belle'yi beklesek bu boyle sürse gitse Bu Hikaye Hiç Bitmese :d:

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
haha espri baya iyiydi dostum

SilentOne

SilentOne

Üye
espiri king ya:D

tetova34

tetova34

Üye
bir ara konu kilit deyip espirisine dedim sonra düzelttim ordanmı dogdu bu şaheser espiri.

Uruloki

Uruloki

Üye
buyrunuz ümidiniz kırılsın nihahaha resmi nokia twitter hesabı haftalar içinde gelecek diyor tr için

@nokia: @hboral Hi, it should become available in the next coming weeks.

Beykozlu30

Üye
n8 anna yüklemede durmadan hata veriyo nasıl yüklediniz detaylı bi şekilde anlatırmısınız?buraya link kopyalamayın lütfen:)anlatımlardaki gibi yaptıgımda hata veriyor.

one2one2

one2one2

Üye
mantikli bi baslik forumda kilitler ucusuyo sabitlensin bence bu konu

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Tatsizlik olmamasi icin bu basligin yukarilarda durmasinda fayda var.

forbidden5

forbidden5

Üye
Sorun Anna'da değil sorun bizim ülkemiz de ki Nokia'da ama bu sadece bizde değil birçok ülke de de böyle henüz güncelleme almayan birkaç ülke daha var 17 ağustosta Anna sunuldu ve 3 haftalık süre verildi sunulmayan ülkelere, 25inde 6 ülke de daha Anna çıktı, 17 ağustosa 3 hafta ekle işte geliş tarihi o zaman.
17 sine 3 hafta koyunca bu haftaya geliyor artık beklemekden başka çaremiz yok tahminim bi kaç güne gelir inş.

erollcelik

erollcelik

Üye
Nokia Care Suitte N8 için 22.14 yok.Demek istediğim hiçbir ülke için yok.

SilentOne

SilentOne

Üye
ya beyler bişi diecemde bizm ülkeye anna gelir 2 gün belleyi çıkarmışlar ozmn ne gülerim yha direk nokia telefonu satar koşa koşa android li telefon alırım

kubilaysari

Üye
bo$una beklemeyin annanın hiçbir güzel yanı yok ..beklediğinize değmeyecek görürsünüz ..

selllman82

selllman82

Üye
ah kafam ya 1 hafta daha bekleseydim de ilk su anna muhabbeti cıktıgını görsem almazdım nokia ne güzel xperia alacaktm hala gözümde tütüyor:D

_ardaa

_ardaa

Üye
17 sine 3 hafta koyunca bu haftaya geliyor artık beklemekden başka çaremiz yok tahminim bi kaç güne gelir inş.

Anna ilk çıktığında Nokia tarafından duyurulan açıklama bu yöndeydi, güncelleme gelmeyen ülkelere 3 hafta içinde gelecek diye, 18 ağustos'a 3 hafta ekleyince bu haftaya denk geliyor bekliyoruz bakalım.

anah

anah

Üye
sabreden derviş sıkıntıdan gebermiş

• Beğen
Tepkiler: iatis

Üst Alt