Nokia Call Center ile Görüşenler ve Telefonunda Yeni Güncelleme Çıkanlar Bilgilendirme Ana Başlığı

Sponsorlu Bağlantılar

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Call Center ile Görüşenler ve Telefonunda Yeni Güncelleme Çıkanlar Bilgilendirme Ana Başlığı
Her telefonuna bilgi gelen ya da call center ile gorusen bir baslik acmasin, bare bilgiler burada toplansin konu kirliligi de olmasin.

kaanka0

kaanka0

Üye
He oldu.

• Beğen
Tepkiler: Castiel91
flyx

flyx

Üye
evt süper oldu başlık

by_mecho

by_mecho

Üye
Emınım dınlerler senı

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Beni dinlemezler ama Forum Yönetimi bu konuda hassas olursa, dinlemek zorunda kalirlar. Bu Anna furyasi gecene kadar bu konu sabitlenirse herkes mecbur kalir.

eray28

eray28

Üye
anna için hala beklıyomusunz yukleyın gıtsın hıc bır hatasını gormedım 1 hafta oldu

aydnzara

Üye
Yav bu Anna,hikayesi ne zaman son bulacak:(

blackbird48

blackbird48

Üye
annasını belle yolar cihazların

• Beğen
Tepkiler: Deleted.
cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
valla sıkıldım artık bu ANNA muhabbetinden millet androidin nimetlerinden faydalanıyor bizde anna gelsede milletin anasını rahat bıraksak diye dua ediyoruz :D :D

fnldstntn

Üye
ANNA bitse bile sonrada BELLE baslar uzulmeyin////

wratH!

wratH!

Üye
Anna resmi gelicek sonra belle başlıcak oohoo. ben yükledim telefona belle yi telefon kendine geldi n8 belle için yaratılmış

den1905

den1905

Üye
anna için hala beklıyomusunz yukleyın gıtsın hıc bır hatasını gormedım 1 hafta oldu

ufak tefek hataları oluyor herkezde aynımı bilmiyorum fakat wlan her bağlandığımda şifre yazmak zorunda kalıyorum. Müzik listesini yenilediğinde telefonda ne kadar müzik dosyası var ise hepsini müzik çalara ekliyor.

karasahinemre

Üye
wlanda o sorun yok bende

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
türkiye annasında da o sorun olacak müzik çalar sorunu..

den1905

den1905

Üye
flash atmanın zararı varmı acaba ıkı gunde bır ana- pr1.2 yükleyip duruyorum inat ettim bu sefer orjinal güncellemeyi bekleyeceğim:)

eray28

eray28

Üye
Bende ne wlan sorunu var ne de müzik çalar gayet iyi oldu telefon :alkis

rafet383838

rafet383838

Üye
gelmedı gitdi

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
navifirmde ki 24.1 o nedir arkadaşlar

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Satıcam en sonunda şu telefonu o olcak veya vericem anneme o kullansın fenalık geldi beklemekten alırım bi blackberry bakarım keyfime adamlar en çok satışı türkiyede yapıyor bize güncelleme gelmiyo bahanede operatörlermiş.Nokia E6'da nasıl operatör sorunu olmuyo hep oyalıyolar.

Üst Alt