Telefon Tavsiyesi Nokia C7mi yoksa Samsung S8530mu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qwqwqw1

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7mi yoksa Samsung S8530mu
Nokia C7mi yoksa Samsung S8530mu özellik olarak hangisi diğerinden üstün 2 sininde + ve - yönleri hakkında bilgi verirmisiniz sizce hangisi
 


hoss

hoss

Üye
Wave2'nin kamerasında Auto focus var.Sarsıntı önleyici var.Panaroma çekimi var.Yüz tanıma , gülücük yakalama var.30 fps ile HD kayıt var.Çok üstün bir kamerası var.Ekran super lcd çok net görüntüsü var.1 ghz işlemcisi bada işletim sistemi var.Takılma kitlenme kesinlikle yok.Badanın bir sürü ücretsiz uygulaması , 3 boyutlu oyunları var.Ücretli olanlar da 2.5 Tl gibi bi fiyata indirebilirsin.Navigasyon 30 euroya alınıyo ancak çok profesyonel.Ben 30 günlük deneme sürümünü kullanıyorum.Çok başarılı buldum.Eğer bir mağazaya gidip nokialarla wave2'yi yanyana koyup incelersen aradaki uçurumu görürsün.Sakın yakından görmeden karar verme.Nokiaların menü geçişleri bile takılıyo.Wave2 de bada 1 ghz işlemciyle uçuyo.
c7 nin kamerasında otofokus yok işlemci hızı düşük
 
silver021

silver021

Üye
Yani biz daha düne kadar ha gayret 2000 3000 derken 3500 e ulasti. bilmiorum suan samsung apps ivme kazandi istikrarli gidermi artik bundan sonrasini bilemem lakin benim kullandigim programlarim belli. her ihtiyacina karsilik verir die düsünüyorum. ben bgne kadar asla pismanlik yasamadim. cok fazla önerdim fiyat performans acisindan degerlendirmede diger türdeşi fiyat araliklarindaki telefonlara göre daha cazip. gönül rahatligiyla alip kullanabilirsin. ben bgne kadar bir sorun yasamadim 7 aydir kafam cok rahat. insallah hepte böyle gider.
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
samsung wave 2 daha on planda çıkıyor
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt