cgrylmz7
Üye
-
Konu Sahibi
-
aynı durumu bende yaşadım ark'ım sni çok iyi anlıyorum... Kasa ezildi benimde düşünce biraz o yüzden silikon kapla geziyorum artık)) bu arada ben sana fiyatları söleyeyim kapağın sadece plastik kısımları değişicekse 225 metal kısımlarıda değişicekse +150 lira yani toplam kasa değişimi 375 lira...
Benim birde bu kasayı düşürmemden çooook sonra tuş kilidinin üstünde çatlama oluştu o daha kötü sorun yaratıcak ilerde ya hadi hayırlısı
Arkadaşlar ocağın başında aldığım nokia c7mi bugun elimden düşürdüm ve sağ alt kenarı kaldırıma süper bir şekilde çarptı.benimde haliyle canım sıkıldı arkadaşlar,ya sunu soruyorum simdi sizlere,bendeki c7 siyah kasa,üstünde iki üç çizik var,bide bu sağ alt darbe alınca diyorum ki acaba kvk yetkili servisine gidip kasayı değiştirtsem mi,fiyatı hakkındaa bilgisi olan ve bu işlemi tavsiye etmeyenler nedeniyle birlikte yazabilirmi???
----------Eklendi @ 01:04:51 ---------- Yazıldı @ 01:04:34 ----------
yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar..
Geçmiş olsun kardeş ya bende silikon kap almanı tavsiye ederim ben telefonu aldıkdan 2 gün sonra aldım silikon kap sende bi silikon çek keyfine bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?