nokia c7 yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
caglar_ulus

caglar_ulus

Üye
    Konu Sahibi
nokia c7 yardım
nokia c7 aldım günçelledim günçellemez olaydım yardım edin arkadaşlar eski sürümüne geri döndürmek istiyorum (not s60 anna nın ta .. ben )

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
c7 nin yeri bura değil symbian 3 e bak

serinaga

serinaga

Üye
NO PANIC Kardeş, meraklanma sorunun çözülür, ama neden anna'yı silmek istiyorsun anlamadım, symbian kurdu birçok kişi sabırsızlıkla bekliyordu bu son versiyonu, neyse konuyla ilgili birçok yazıyı S^3 bölümünde bulabilirsin ve eskiye döndürebilirsin teli ama önce sakinleş ve sonra ilgili konuları iyice bir oku ve birkaç pro indirip PC'ye halledebileceksin, kolay gele ...

caglar_ulus

caglar_ulus

Üye
    Konu Sahibi
çok sağolun arkdaşlar da bi yardım yöntem söyleseniz çok iyi olurdu telefoncuya para vermek istemiyorum

----------Eklendi @ 04:40:11 ---------- Yazıldı @ 04:32:46 ----------

NO PANIC Kardeş, meraklanma sorunun çözülür, ama neden anna'yı silmek istiyorsun anlamadım, symbian kurdu birçok kişi sabırsızlıkla bekliyordu bu son versiyonu, neyse konuyla ilgili birçok yazıyı S^3 bölümünde bulabilirsin ve eskiye döndürebilirsin teli ama önce sakinleş ve sonra ilgili konuları iyice bir oku ve birkaç pro indirip PC'ye halledebileceksin, kolay gele ...
bende bekliyodum ama beklentilerimi cevaplamadı kardeş simgiler ikonlar igrenc ve şunu farkettim ana ekranı hızlandırim derken diğer menü geçişleri rehber vb efeklerinde kasma oluyo yavaşlatmışlar .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt