Nokia c7 wireless ve 3G sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

panatomax

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c7 wireless ve 3G sorunu
Merhaba arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi wireless sorunum var bağlanıyorum fakat internete girmeye kalktıgımda sitelere girmiyor zaman aşımına uğruyor sayfa. Başta sinyal azdır falan dedim ama bikaç yerde daha yaptı boyle birşey yani sinyal fullken bile bu sorunla karşılaşıyorum sizce neden oalbilir ? Birde çift moddan 3Gye aldığım zaman 3Gyi bir türlü yakalıyamıyor. Çankayanın göbeğindede çekmiyorsa nerde çekecek bu 3G :)

serkanet

Üye
bağlantı her zaman çift modda olması gerek wireless sorununa gelirsek şifreleme türün wpa2 olsun erişim noktasını sil eğer kayıtlı erişim noktası varsa telefonda ve sonradan modem yada access pointte bir değişiklik yaptınsa bu sorunla karşılaşabilirsin erişim noktasını silip yeniden tarat

slant1111

slant1111

Üye
3G operatörle alakalı bir durum :) veya hattın için 3g yi açtırmamıssındır (ben her hatta açık diye biliyorum ama yinede bunların işi belli olmaz)..wireless e gelince modem de sorun var diye düşünüyorum benim telefonda bazen sıkıntı yaratıyor farklı modemlerde

serkanet

Üye
yada wifi de şifre yoksa bazı modemlerde otomatik olarak tüm mac adreslerini kısıtlayarak internet erişimini engelleyebiliyor modem markasını yazarsan daha da yardımcı olabiliriz

meletim

meletim

Üye
aynı sorunu bende n8 de yaşamıştım telefonda uğraştım olmadı modemi resetledikten sonra düzeldi 1 2 sefer daha yaptı aynı resetledim daha da yapmyr

panatomax

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim öncelikle cevabın için teşekkürler tabi diğer arkadaşlarada teşekkür ediyorum. Fakat şifreleme türüm wpa2 olsun derken neyi kastediyorsun biraz daha açık anlatırsan daha güzel olucak diye düşünüyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...