arda574
Üye
Nokia C3 Wireless sorunu..
Arkadaşlar geçen hafta c3 aldım herşeyi doğru düzgün çalışıyor ama bi yerde bi sorun var gibi. Wlan arayıp modemimi buluyorum ve şifreyi girip bağlanıyorum buraya kadar sorun yok. Sonra opera mini'yi açıyorum bir iki sitede geziyorum. ancak Ağıma bağlandıktan 2 - 3 dakika sonra internete girmemeye başlıyor. Bağlı olarak gözüküyo ama asla internete girmiyor. Wlanı açıp kapatıyorum yine girmeye başlıyor. 2-3 dk sonra yine aynı sorun... Bunun bi çözümü var mı ? yada sizde böyle bi sorun old mu ?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

.... Modeme bağlıyım ama internet erişimi yok .. Bazen girebiliyorum bazen de modeme rest attıktan sonra. Telefonu biraz kurcaladım ama telefon sanki sim kartının esiri gibi mesela yapılandırma ayarlarını silince msn, kendi tarayıcısı(opera olmayan), posta vb. Programlara girmiyor.sürümüm en son 8.63 ama sorun devam ediyorr.. Birileri yardım etsinn.. Ayrıca evde abimin samsung gt-b7320 si sorunsuz giriyor.
C3 ü olan bi arkadaş varsa kendi telefonundaki dosyaları kopyalasa bana gönderse olurmu aceba yardım ederseniz çok sevinirmm