Nokia C7 vs. Samsung Wave 2 ( S8530 )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7 vs. Samsung Wave 2 ( S8530 )
arkadaşlar şu an elimde c7 var . alalı yaklaşık 1 ay oldu . şimdi ben c7 yi 700 e satıp üstüne para ekleyip wave 2 almak istiyorum . sizce ne yapmalıyım değer mi c7 mi satıp wave 2 almaya yok c7 kullanmaya devam edeyim mi ? yardımcı olursanız sevinirim .

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Bence degmez.
Baska modeller alabilirsin 700'e satabilirsen 100-200 ekle Xperia Neo yada Optimus black al.
Ki bu dediklerim için bile degmez.Pek farklı bisey bulamazsın.

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
symbian a çok alıştım da ya beğenmezsem diye korkuyorum . çünkü bu son telefonum olabilir..

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Ben sahsen degistirsem bile xperia neo alırdım karar senin.Ama çok çok bi fark bulamazsın C7 iyi bir telefon.

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Ben sahsen degistirsem bile xperia neo alırdım karar senin.Ama çok çok bi fark bulamazsın C7 iyi bir telefon.

memnunum lakin bada 2.0 ilgimi çekti ve bazı özellikleri de hoşuma gidiyo şahsen wave 2 nin :hmmm

uribaju

uribaju

Üye
ben olsam değişmezdim ama çok istiyorsan nokia 701 al derim fiyatıda 800 900 civarlarında olacaktır

TheCower

TheCower

Üye
Wave 2 güzel ya bada 2 gelsin o zaman pişman olmayın :) ama ne zaman gelir Allah bilir kaç aydır gelecek gelecek...

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
kararsızım gerçekten :hmmm

anılbaran

anılbaran

Üye
c7 satmana gerek yok bence devam et

Lenneth

Üye
Bence degmez.
Baska modeller alabilirsin 700'e satabilirsen 100-200 ekle Xperia Neo yada Optimus black al.
Ki bu dediklerim için bile degmez.Pek farklı bisey bulamazsın.

Optimus Black veya Neo için değer kesinlikle ama Wave2 için değeceğini bende düşünmüyorum.

fireman87

fireman87

Üye
Wawe2 oyun ve uygulama açısından biraz vasat bi cihaz.. Eğer onlar senin için problem değilse güzel cihazdır.

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
son kararım ; değiştirmiyorum c7 yle yola devam :d:

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
iyice alıştım c7 ye belki wave 3 alabilirim çıkarsa :d: durmak yok c7 yle devam :ehe aslında sırf belle için kaldım da denebilir :islik

serinaga

serinaga

Üye
Bence C7'de kal derim, hiç bir eksiği yok. Bide yeni güncellemesi geldi gelecek ...

Ocean258

Ocean258

Üye
değer bence.. bı an once symbian'dan kurtulmaya bak ;)

__xXx__

__xXx__

Üye
arkadaşım c7 yi satıpda wave2 alman saçmalık olur c7 ona değişilir mi?

• Beğen
Tepkiler: uribaju
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt