Nokia C7 ve N8 Symbian ^3 Telefonlara Hard format nasıl atılır.

Sponsorlu Bağlantılar

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
tesekkürler.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
teşekkürler

onexitt

Üye
arkadaşlar ben yaptım ama olmuyo lütfen yardım edin :S

LORİEN

LORİEN

Üye
hard format attım c7 me atmaz olaydım çoğu programı yükleyemiyorum tekrardan çok önemli değilse atmayın derim

ORHANGS

Üye
paylaşim için tşkler

saqopa117

saqopa117

Üye
Arkadaşlar Hard Format Atamıyorum. n8 Dediğiniz gibi yapıyorum ama olmuyor. 1 Kez titriyor Basılı tutmaya devam ediyorum 2 kez titriyor ve hiç açılmıyor yaklaşık 5 dakika tuttum böyle hiç bir şey olmadı. Nasıl yapacam yardım edebilirmisiniz?

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Arkadaşlar Hard Format Atamıyorum. n8 Dediğiniz gibi yapıyorum ama olmuyor. 1 Kez titriyor Basılı tutmaya devam ediyorum 2 kez titriyor ve hiç açılmıyor yaklaşık 5 dakika tuttum böyle hiç bir şey olmadı. Nasıl yapacam yardım edebilirmisiniz?

Power düğmesine telefon açılana kadar basılı tutacaksınız; sürekli değil.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

bazı farklı yazılım atılıs telefonlarda olmuyor.ama phoenix ile yeni yazılım atınca düzeliyor.

heroman33

heroman33

Üye
Teşekkürler. Telefonum çok kasılıyordu. Önce nokia suitte yedekliyeyim sonra hard format atarım.:tşk:

reis333

Üye
Allah Razı Olsun Kardeş resimler işe yaradı format attım düzeldi.

wild.cats

wild.cats

Üye
arkdaşşlarr nokia n8 belle iiçin bu hard format olur mu nasıl atabilirimm ??,

yaves

Üye
nokia c7 ye sosyal güncellemesi yaptım telefon açılmıyor acil yardımmm

----------Eklendi @ 00:42:34 ---------- Yazıldı @ 00:33:48 ----------

nokia c7 ye(BELLE) sosyal güncellemesi yaptım telefon açılmıyor acil yardımmm

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
açılmıyor derken kapalımı yanı

yaves

Üye
Evet arkadaşlar hard format attım.açıldı ancak haritaları kuramıyorum.

Artık uğraşacağız

lalezar___

lalezar___

Üye
telim c6 01 bu işlemi bu telefona uygulayabilrmiyim evet ise uygularsam kilit kodu da kendisini sıfırlıyor mu teşekkürler

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sıfırlar hard atarsan magaza sosyal aglar telefonla birlikte gelen uygulama duvar kagıtları silinır

Üst Alt