Vestel Venus V3 5070 telefonuna format nasıl atılır tüm sıfırlama işlemleri

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Vestel Venus V3 5070 telefonuna format nasıl atılır tüm sıfırlama işlemleri
Vestel tarafından üretilen Venus V3 5070 modelindeki cep telefonuna format atma işlemini nasıl gerçekleştirebilirsiniz yada Vestel Venus V3 5070 sıfırlama ile ilgili tüm bilgiler sizler için bu konumuzda.

1- Telefonunuzun bataryasını sökünüz ve kısa süre bekleyiniz.
2- Bataryayı takınız ve Ses Yükseltme ve Power Tuşu yani Açma Kapatma tuşuna beraber telefonda Recovery Mode gelene kadar basılı tutunuz.
3- Kısa süre sonra Android Recovery Mode gelecektir. Recovery Mode bölümünden sonra ise Ses Kısma tuşu ile Wipe Data Factory Reset bölümüne geliniz ve Power tuşu ile onaylayınız.
4- Gelen bölümden ise Yes bölümüne seçiniz ve onaylayınız
5- Diğer gelen ekrandan ise Reboot System Now olarak onaylıyoruz.
Bu işlemden sonra cihazda bulunan tüm bilgileriniz silinecektir.. Kısa süre bekleyiniz ve cihazınız açılacaktır.. Lütfen bu süre zarfından hiçbir tuşa basmadan bekleyiniz.

Not : Cihazımıza format atmadan önce mutlaka cihazda bulunan bilgilerinizi yedekleyiniz. Aksi halde içerisinde bulunan tüm bilgiler silinecektir. Diğer bir durum ise tuşlar ile yapılan format işleminden önce cihazda bulunan Google hesabınızdan çıkış yapınız ve şarjınızın en az yüzde 50 olmasına dikkat ediniz. Google hesabınızdan çıkış yapınız ve şarjınızın en az yüzde 50 olmasına dikkat ediniz..
 
TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
:tşk:
 


Üst Alt