Nokia C7 ve N8 Symbian ^3 Telefonlara Hard format nasıl atılır.

Sponsorlu Bağlantılar

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7 ve N8 Symbian ^3 Telefonlara Hard format nasıl atılır.
Nokia C7, N8 Hard format nasıl atılır.​

Home tuşu ,Kamera tuşu ,Ses kısma tuşu Ve Telefonu Açma tuşu sırayla basarak beraber basılı tutun.El sıkma ekranı gelip, ülke yazısı çıkıncaya kadar.

Nokia C7​

Nokia N8

LÜTFEN SAĞ ALTTAKİ TEŞEKKÜR ET İLE
TEŞEKKÜR ETMEYİ UNUTMAYALIM.SAĞ ÜST KÖŞEDENDE DEĞERLEME PUANI VERELİM.

• Beğen
Tepkiler: Ploazeeds, Knight43, aksoyberk ve 56 diğerleri

bendewelat

Üye
ben c6 yükledim ama telefonumu 5800 orjinal hale getiremiyorum yardım eder misiniz

tasarimx

Üye
Hard format nedir açıklarsanız.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
tel ilk aldığımız gibi mi olur ...

ilk aldığınız gibi olur sadece ek yüklenen yazılımla ilave gelen program varsa silinir.Sadece ana yzılımı kalır.
mesela E52 de hard format atınca bloomberg programı ilk geldiğinde varken sonra siliniyor.o programların sis dosyalarının yedeğini alırsanız tekrar kurarsınız .ben kullanmadığım için her zaman hard format atarım ne istiyorsan sonra tek tek kendim kurarım.bu sekilde telefon hem daha hızlı çalısır hem kullanılmayan programlarda gereksiz yer kaplamaz.

• Beğen
Tepkiler: Knight43
Rich4arD

Rich4arD

Üye
Teşekkürler

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Teşekkürler..

koka89

koka89

Üye
Çok güzel sağol.. :)

balkonkusu

balkonkusu

Üye
Peki N8 de bu quick office , zip ve adobe PDF hard format sonrası gidiyor mu gitse de farketmez ama bilmek istedim zaten quick office için tam sürüm dğeilmiş :)

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Peki N8 de bu quick office , zip ve adobe PDF hard format sonrası gidiyor mu gitse de farketmez ama bilmek istedim zaten quick office için tam sürüm dğeilmiş :)

nokianın ana yazılımında varsa gitmez .
tahminimcede gitmez.

bronxanarchy

bronxanarchy

Üye
map gitti, ovi store gitti bastanda kurulamıyor, hadi mapsi betalabastan kurdum ama dıgerlerını kuramadım maalesef

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
ovi suite hariç diğerlerini yükledim ovi store kurulmuyor bir de arama widgeti kayboldu :)

ovi mağaza ikonu yoksa phoenix ile yeniden yazılımı kurun işlem tamamdır.
benim E52 de var hard format attım .tekrar yazılımkurdum otomatik geldi.

xem

Üye
Selam 1 ay önce aldığım C7 müzikçalar içinde sildiğim dosyalar siliniyor ama hepsi ismi olarak kütüphanede görünüyordu. 337 17 17 Nokia call center çözemeyince format atmamı söyledi. Cihaza hard format attım. 3 haftadır Ovi Store hiçbir şekilde yüklenemiyor. Nokia Shop Cevahir yaklaşık 5 saat uğraştı. 2-3 kez format atıp tekrar yeni yazılım yükledi ama olmadı. KVK servise verin dediler 20 gün içinde çıkar dediler. Ama yazılım ile ilgili olduğundran o kadar süre serviste kalması fikri hoşuma gitmedi. O sürede /yaklaşık 1 ay içinde) Nokia'nın yeni bir güncelleme çıkaracağını ve sorunu çözeceğini düşünüyorum (umarım). Zaten sorun çözülür çözülmez elden çıkaracağım. Kısaca bu ara C7 SAKIN HARD FORMAT ATMAYIN.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Selam 1 ay önce aldığım C7 müzikçalar içinde sildiğim dosyalar siliniyor ama hepsi ismi olarak kütüphanede görünüyordu. 337 17 17 Nokia call center çözemeyince format atmamı söyledi. Cihaza hard format attım. 3 haftadır Ovi Store hiçbir şekilde yüklenemiyor. Nokia Shop Cevahir yaklaşık 5 saat uğraştı. 2-3 kez format atıp tekrar yeni yazılım yükledi ama olmadı. KVK servise verin dediler 20 gün içinde çıkar dediler. Ama yazılım ile ilgili olduğundran o kadar süre serviste kalması fikri hoşuma gitmedi. O sürede /yaklaşık 1 ay içinde) Nokia'nın yeni bir güncelleme çıkaracağını ve sorunu çözeceğini düşünüyorum (umarım). Zaten sorun çözülür çözülmez elden çıkaracağım. Kısaca bu ara C7 SAKIN HARD FORMAT ATMAYIN.

ne diyeyim ovistore hiç kullanmadıgım için bence cokta önemli değil

Üst Alt