Nokia C7 Ve 701 arasındaki Fiyat Garipliği

Sponsorlu Bağlantılar

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Bazı arkadaşlar carla ve donna güncellemesinden bahsetmiş ama sanırım bu konuda çok fazla bilgileri yok yada duymamışlar...
Symbian Belle son güncelleme olacak ve adı Nokia belle olarak değişecek...
Yani işletim sistemimizin yeni adı Nokia Belle olacak ve 1.0 - 1.2 - 2.0 gibi kodlarla güncelleştirmeler ve yeni sürümler gelecek...

serinaga

serinaga

Üye
Yani anlayacağınız 701 ya C7'den başka bir üst model tel performansı için ön deneme sürümü, yada alternatif oluşturmak, ki NOKIA bunu hep yapıyor ...

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Bazı arkadaşlar carla ve donna güncellemesinden bahsetmiş ama sanırım bu konuda çok fazla bilgileri yok yada duymamışlar...
Symbian Belle son güncelleme olacak ve adı Nokia belle olarak değişecek...
Yani işletim sistemimizin yeni adı Nokia Belle olacak ve 1.0 - 1.2 - 2.0 gibi kodlarla güncelleştirmeler ve yeni sürümler gelecek...
symbian belle 1.nesil cihazlar için son güncelleme olacak.701 gibi 1ghz ve 512 mb üstü telefonlara carla çift çekirdek veya daha fazlasına donna gelicek.Yani 1 sene sonra işletim sistemleri değişince N8 ve C7 ile fiyat farkı artacak 701in.Şuan işletim sistemleri aynı olduğundan ve 701 özelliklerini tam olarak gösteremediğinden fiyat farkı az..

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Arkadaşlar Pazarı bol olan bir yerde satış yapabilmek için fiyatı düşük tutmalısınki rağbet görsün c7 nin 701 ile yakın fiyatta olmasının sebebi stoklardır. Sadece göz aldatmacası hepsi bu

----------Eklendi @ 13:40:56 ---------- Yazıldı @ 13:29:41 ----------

Düşmez bro cıktıgından belli sabit fiyatlara düşüp cıkyıor :)

Yani Sırf senin telefondur diye düşmez mi diyorsun nice 1 milyarlık telefon gördük 1-2 sene sonra 100 milyona alan olmuyor düşer arkadaşım oda düşer herşey gibi

Üst Alt