Nokia C7 Turkcell hariç diğer operatörleri çekmiyor!!

Sponsorlu Bağlantılar

rangertr

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7 Turkcell hariç diğer operatörleri çekmiyor!!
Arkadaşlar yaklaşık 1,5 yıl önce Turkcell kampanyasıyla Nokia C7-00 aldım.Turkcell hat kullanıyordum ve gayet de güzel çekiyordu tam.Fakat 1 hafta önce numaramı Avea'ya taşıttım ve ne olduysa ondan sonra oldu.Avea sim kartımı telefona taktığımda şebeke 1-2 diş çekiyor ya da hiç çekmiyor.Vodafone hat taktım.Onda da aynı sorun var fakat Turkcell hat taktığımda tam çekiyor telefon.Kendi Avea sim kartımı başka telefona taktığımda ise yine tam çekiyor.Bir türlü anlamadım.Sebebi ne olabilir bir bilgisi olan var mı? Turkcell İletişim Merkezi'ne danıştım fakat bir sonuç alamadım.Nokia servisine gitmemi tavsiye ettiler.
 


theeternal

theeternal

Üye
Servise gidebilirsin ama bana göre sürekli turkcell kullanıyorum yani hicbir sorun yok dierleri iyimi kötümü cekiyor bilmiyorum ama servis ne yapabilirki turkcelli çekip diğerlerini cekmiyorsa.Hepsini cekmese neyse bende tam olarak cözemedim.Ama belkide yapar servis bilemiyorum.
 

rangertr

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell'in kampanyayla ucuza sattığı telefonlara sim kilit tarzı bir şey uyguladığı yönünde bilgiler aldım.Fakat gittim TİM'e.Biz onu 5-6 sene önce yapıyorduk.Sim kilit olsa zaten telefon hattı görmez.Hatsız yazar dedi.Ama pek emin olamıyorum.Turkcell'in bir parmağı var gibime geliyor.
 
60Samet09

60Samet09

Üye
türkcelleden aldıysan dıger hatlara kapatılmıştır. bende aveadan almıstım oleydı
 

rangertr

Üye
    Konu Sahibi
türkcelleden aldıysan dıger hatlara kapatılmıştır. bende aveadan almıstım oleydı
1-2 diş çekiyor ama.Diğer hatlara kapalı olsa hiç çekmezdi ki zaten gittim Turkcell İletişim Merkezi'ne.Öyle bir şey yok diyor telefonunun kendi sorunudur diyor.Bir türlü anlamadım.Telefonda sorun olsa Turkcell'i de çekmez tam.
 
AntiLopp

AntiLopp

Üye
Bende numara mı Vodafone'dan Avea'ya taşıdım,
Avea diğer operatörlere nazaran neredeyse 2 kat daha az çekiyor diyebilirim ki bu malesef bilinen bir gerçek.
Hattımı başka bir cihaza taktığımda tam çekiyor diyorsun, bu da geçerli bir yanıt vermemi zorlaştırıyor ..
Bence sorunun cihazda değilde hatta düşünüyorum,
çünkü cihazda sorun olsa hiç bir operatörde çekmez .
 
CasuS_87

CasuS_87

Üye
Nokıalarda böyle oluyo bazen .. bi arkadaşta 603 var vodafone hat takınca bazen çalışmıyor
 
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
çoğu c7 de öyle sorun var ben avea kullanıyorum sağlam çok şükür
 
Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
sorun şebekesel olabilir , başka telefonda denerseniz az çok sorunun nerden kaynaklandığı ortaya çıkar.şebeke evinde iyi çekmiyor olabilir.
 
boyabatlı

boyabatlı

Üye
Arkadaşım çok eskiden şöyle bir hadise başıma geldi telefon turkcell de normal ama Vodafone taktığım da ses gitmiyor idi karşı tarafa komik bir durum belki sim kart 64 kb filan dır düşük kb lı dene
 
mfatihdil52

mfatihdil52

Üye
turkcell kammpanyasından almışsın turkcell in parmağı vardır o işte
 

polat212

Üye
arkadaşlar bende c7 kullanıyorum vodafone hattım var çoğu yerde çekmiyor kardeşimin vodafone hattı var onu deniyorum oda çekmiyor çözüm bulamadım yardım lütfen sırf bu yüzden telefonu değiştireceğim
 


Üst Alt