nokia c7 silinen fotografları geri alma

Sponsorlu Bağlantılar

edanursönmez

Üye
    Konu Sahibi
nokia c7 silinen fotografları geri alma
ya lütfen yardımcı olur musunuz ? telefonumdan ynlışlıkla resimlerimi sildim geri alma gibi bi şansım varmı ? :(

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Resimlerinizi hafıza kartında veya yığın hafızada saklamış iseniz kurtarma şansınız var.

Recovery My Files, Power Data Recovery, Ontrack Easy Recovery programları işinize yarayabilir.

edanursönmez

Üye
    Konu Sahibi
hm ya malesef telefonumdaydı :( telefondan kurtarılma şansı yokmu

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Büyük ihtimalle kurtarılmaz diye düşünüyorum.

Yine de bilgi sahibi diğer arkadaşların cevabını beklemek daha iyi olur.

Geçmiş olsun

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
Benimde başıma gelmişti "Recovery My Files" işe yarar tek program..
Sildiğim herşeyi bulmuştu..
h.kartı 2 gbtı en az 4 gblık dosya bulmuştu..
Denemekte fayda var..!

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Benimde başıma gelmişti "Recovery My Files" işe yarar tek program..
Sildiğim herşeyi bulmuştu..
h.kartı 2 gbtı en az 4 gblık dosya bulmuştu..
Denemekte fayda var..!

Yalnız şunu belirtmekte fayda var; bu tür programlar telefon hafızasında işlem yapamıyor. Bildiğiniz gibi telefondaki yığın hafızayı ve hafıza kartı içeriğini tamamen görebilmek için depolama modunda bağlayabiliyoruz. Bu da telefon hafızasında aynı işlemi gerçekleştiremeyeceğimiz anlamına geliyor.

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
_є_®_¢_α_N_™;3522960' Alıntı:

Yalnız şunu belirtmekte fayda var; bu tür programlar telefon hafızasında işlem yapamıyor. Bildiğiniz gibi telefondaki yığın hafızayı ve hafıza kartı içeriğini tamamen görebilmek için depolama modunda bağlayabiliyoruz. Bu da telefon hafızasında aynı işlemi gerçekleştiremeyeceğimiz anlamına geliyor.
bunu bilerek söyledim .. bende nası bulduysa buldu..! bi ihtimal denesin..!

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
bunu bilerek söyledim .. bende nası bulduysa buldu..! bi ihtimal denesin..!

Bir üstteki mesajınızda hafıza kartından bahsetmişsiniz; ancak benim cümlemi alıntı yaparak "ben de bunu bilerek söyledim,bende nasıl bulduysa buldu" demişsiniz.

Herhalde yanlış anladınız beni.

Ben telefon hafızasının olmadığından bahsediyorum; siz ise hafıza kartının olduğundan bahsediyorsunuz.

Dediğinizin aksini iddia eden olmadı. :)

Saygılar.

uribaju

uribaju

Üye
telefonda silinen mesajları geri getirme programını duymuştum pythonla çalışan ama bunu yeni duydum :oke:

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
_є_®_¢_α_N_™;3522985' Alıntı:
Bir üstteki mesajınızda hafıza kartından bahsetmişsiniz; ancak benim cümlemi alıntı yaparak "ben de bunu bilerek söyledim,bende nasıl bulduysa buldu" demişsiniz.

Herhalde yanlış anladınız beni.

Ben telefon hafızasının olmadığından bahsediyorum; siz ise hafıza kartının olduğundan bahsediyorsunuz.

Dediğinizin aksini iddia eden olmadı. :)

Saygılar.

Gerçekten çok karışık bi cümle yazmışsınız.. hâla anlamadım :) Sizi yanlış anlamış olabilirim. yanlış bişi söylemişsem de özür dilerim.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Gerçekten çok karışık bi cümle yazmışsınız.. hâla anlamadım :) Sizi yanlış anlamış olabilirim. yanlış bişi söylemişsem de özür dilerim.

Estağfurullah, yanlışımız olduysa affola.

Üst Alt