Nokia C7 RM-675 RC Belle 111.030.0607

Sponsorlu Bağlantılar

ByPotter

ByPotter

Üye
Ben teli kapatmadan death phoneyi tıklamadan yaptım. Flashing dedim.Sonuna doğru gelince hata verdi. Bir sürü ter attım :D Açma tuşuna basınca açıldı :) Içerisindeki hiçbirşey silinmedi gayet iyi ve hızlı... Yalnız aklımda birşey var orjinal belle çıkınca güncelleme yapamayacak miyiz?

catdog136

catdog136

Üye
Ben teli kapatmadan death phoneyi tıklamadan yaptım. Flashing dedim.Sonuna doğru gelince hata verdi. Bir sürü ter attım :D Açma tuşuna basınca açıldı :) Içerisindeki hiçbirşey silinmedi gayet iyi ve hızlı... Yalnız aklımda birşey var orjinal belle çıkınca güncelleme yapamayacak miyiz?
yapabileceğiz :)

TheMadness

TheMadness

Üye

Yapabilirsiniz kuşkunuz olmasın.

Re13eL

Re13eL

Üye
şimdi yükledim belleyi nokia suitede garanti geçerli görünüyor.
bazıları garanti için belirsiz demişlerdi .:)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bu ne ya bizde isteriz belle.. :)

TheMadness

TheMadness

Üye
şimdi yükledim belleyi nokia suitede garanti geçerli görünüyor.
bazıları garanti için belirsiz demişlerdi .:)

Garanti geçerlidir. Yazılımsal nedenle garanti iptal edilemez.

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen :D

hakan572123

Üye
bende yükledim çok memnunum hız harika hiç bir sorun yok

LORİEN

LORİEN

Üye
belle yükleyipde sleeping screen yükleyen var mı arkadaşlar hata falan yok değilmi ya da store dan program yüklemede hata yoktur umarım

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
Yaa arkadaşlar yükleme tarifelerini okudukça kafam iyice karıştı..Dailymobile'deki paylaşan adam 4 dosya vermiş..Hepsini indirdim, sonra RM-675 dosyası içine attım hepsini, Hacked UDA'yı atmadım, Euro3.rofs2'yi de sildim..şuan 9 tane dosya var..Ne yapmam gerektiğini anlamadım, Anna'dan alacağımız ve değiştireceğimiz dosya hangisi ? Video'da adamın değişim yaptığı dosya orjinal Anna dosyası mı ?

Biz de şu Belle'ye bi girelim artık yaa, yardımcı olun lütfen !

neo74

Üye
korkuyordum daha önce se w700i ile flash lama deneyimim vardı ama o telefonun ederi olmadığı için gelişi güzel atıyordum. şimdi ovi hesap bilgilerimi giriyorum. hayırlı uğurlu olsun 1 saat kadar forumda inceledim ama artık belleliyim. eksiklik veya ince bir detay görürsem paylaşırım sorusu olan herkese anlatabilirim.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Orjinal belle dosyalarından core , uda , rofs3 , ve rofs2 rm-675 e at diğer fspx falanlar v25 ten kalma olacak rofs3 te öyle sonra giricen no connection dan open product rm-675 diycen flashing dicen deadı işaretliycen optionstan kırmızı olan dosyaları 110.003 falan yazanla değişecen bu kadar

neo74

Üye
Yaa arkadaşlar yükleme tarifelerini okudukça kafam iyice karıştı..Dailymobile'deki paylaşan adam 4 dosya vermiş..Hepsini indirdim, sonra RM-675 dosyası içine attım hepsini, Hacked UDA'yı atmadım, Euro3.rofs2'yi de sildim..şuan 9 tane dosya var..Ne yapmam gerektiğini anlamadım, Anna'dan alacağımız ve değiştireceğimiz dosya hangisi ? Video'da adamın değişim yaptığı dosya orjinal Anna dosyası mı ?

Biz de şu Belle'ye bi girelim artık yaa, yardımcı olun lütfen !
arkadaşım sadece içinde sana dil denilen euro3 ü sil ve dosyaları product a at. telefonu bağlamadan phoenix e girip ön deneme yapailirsin dosya değiştirme konusunda önce bir gör tuşlar nerede falan. kırmızı yazılı olan euro3 ü euro2 ile değiştirdim ben.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Belle çok güzel telefonuma bir kez daha aşık oldum.

• Beğen
Tepkiler: mesut1979 ve S.E.C.R.E.T
fatih982

fatih982

Üye
bi sorum olacak bellede bu ekran widgetlerininasıl çevrim içi yada çevrim dışı yapacaz bilen varmı anna dayken ekranda oluyordu ama bellede nereden olduğunu bulamadım

efendisiz85

Üye
kardeş kaçırmayın mükemmel bişe şiddetle tavsiye ederim ben symbian carla ne zaman cıkıcak onu bekliyom :D

mesut1979

Üye
Belle çok güzel telefonuma bir kez daha aşık oldum.

slm,sen ne diyorsun ben gecenlerde degistirmeyi bile düsündüm ama bu belle acaip birsey resmen ayri bir yazilim herkese siddetle tavsiye ederim gecmelerini suana kadar ne bir kusur hata ve donma oldu kaymak gibi calisiyor.

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
Dailymobile sitesindeki elemanın verdiği 4 dosyayı da indirdim, tek dosyada topladım..Euro3'ü sildim yerine Euro2 attım..Phoneix ayarlamalarını yaptım..Sildiğim kırmızı dosya 3 değil 2 taneydi (1 tanesi silindi, diğeri değiştirildi)

Refurnish yerine Update yaptım, telefon açılıyor..Siyah zemin üstüne beyaz Nokia yazısı..sonra açılmadan kapanıyor !

Nettik yani şimdi ?

Ricochet

Ricochet

Üye
Burak.Eren refurbish e basman gerekli yeniden yükle

Üst Alt