Nokia C7 RM-675 RC Belle 111.030.0607

Sponsorlu Bağlantılar

emr353

emr353

Üye
dünden beri kullanıyor ben.. yanlız nokia suitede v25 yüklüyken garanti gecerli diyodu şimdi baglayınca bu bilgi alınamıyor diyor..

Kardeşim sağolasın ben flashlamaktan vazgeçtim :D telefona flash atarken otomatik boot etseydi benimde garanti gitmişti şimdi :D kılpayı yırttım valla...
ama senin adına üzüldüm inş. gelecek olan güncellemeyi görür ve garanti bilgilerinede ulaşabilirsin. tekrar sağol..

Ricochet

Ricochet

Üye
dünden beri kullanıyor ben.. yanlız nokia suitede v25 yüklüyken garanti gecerli diyodu şimdi baglayınca bu bilgi alınamıyor diyor..

Bu nasıl bir uydurmadır ..neresinde garanti bilmemne yazıyor insanlara yalan yanlış bilgi vermeyin.*#0000# yazınca versiyon çıkar.ovi suite de garanti falan yazmaz.Kendin yapamıyorsan insanları gereksiz yere korkutma.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
ben şimdi yüklicem arkadaşlar yedek alıyorum..

hakan_710

hakan_710

Üye
Kardeşim sağolasın ben flashlamaktan vazgeçtim :D telefona flash atarken otomatik boot etseydi benimde garanti gitmişti şimdi :D kılpayı yırttım valla...
ama senin adına üzüldüm inş. gelecek olan güncellemeyi görür ve garanti bilgilerinede ulaşabilirsin. tekrar sağol..
arkadaşlar yazılım yasal olarak yayınlanmadığı için Ovi suite öyle yazmış olabilir yazılım yüzünden garanti kapsamından çıkacağını da sanmam yani faturan da ne yazıyosa ona göre davran sen ;)

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
@uribaju linkte hackli uda mevcut bende kurulu şu an.

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye

Bu garanti bilgisinde ne zamana kadar geçerli olduğunu falan öğrenebiliyormuyuz ? Bende sadece geçerli yazıyor ne kadar olduğu yazmıyor.

emr353

emr353

Üye
arkadaşlar yazılım yasal olarak yayınlanmadığı için Ovi suite öyle yazmış olabilir yazılım yüzünden garanti kapsamından çıkacağını da sanmam yani faturan da ne yazıyosa ona göre davran sen ;)

Öylemi diyosun valla kararsız kaldım. Dediğinde mantıklı sızdırılan belle orjinal belle. Belle de yasal olarak daha sunulmadığına göre neyin garantisini bulacakki bu ovi :D
Doğru diyosun aslında :oke: ama şimdi vaktim yok flash atmaya, zaten navide hata veriyor 1 saattir. Akşam ola Hayrola :aha::aha:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Kurucam bende :)

SilentOne

SilentOne

Üye
ah ulen nie bize gelemdi ya:D

kaptanedi

kaptanedi

Üye
oyun oynadım angri bird sorun yok qt sorunu yok başka bi sorun yok sadece benim gözlemledigim tema efektini acınca kaydırmalarda hafif kasma var gibi efekt kapalıyken gayet hızlı..

Jerkez38

Jerkez38

Üye
baya uğraştırdı ama bende belleliyim artık :oke:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Deatlamı atıcaz ya onu anlamadım bi resimli anlatım olsa iyi olurdu

kaptanedi

kaptanedi

Üye
Bu nasıl bir uydurmadır ..neresinde garanti bilmemne yazıyor insanlara yalan yanlış bilgi vermeyin.*#0000# yazınca versiyon çıkar.ovi suite de garanti falan yazmaz.Kendin yapamıyorsan insanları gereksiz yere korkutma.
uyduruk sana benzer.. Ovi suit demiyoruz nokia suit diyoruz sen git ovini güncelle bi ondan sonra konuş...

emr353

emr353

Üye
Deatlamı atıcaz ya onu anlamadım bi resimli anlatım olsa iyi olurdu

evet deathla atıcan ama bende teli kapatıp usb ile pc ye bağladığımda şarj oluyor. Death flash baslamıyor herşeyini videoya göre yapıyom.
Bootlamıyor. Bi arkadaş burdan açma kapama düğmesine 1 kere bas başlar dedi ama yaptım olmadı. Nasıl atcam anlamadım bende. Akşam 1 daha deneyecem usb bağlantısını kesip pili çıkart tak yapınca boot ediyor die görmüştüm forumda birde onu denerim. Ama resimli anlatım şart bu konuda :D

kaptanedi

kaptanedi

Üye
Bu garanti bilgisinde ne zamana kadar geçerli olduğunu falan öğrenebiliyormuyuz ? Bende sadece geçerli yazıyor ne kadar olduğu yazmıyor.
hayır o kadar ayrıntılı yazmıyo sadece gecerli oldugu yazıyodu.. Gecersiz olunca ne yazıyo bilmiyorum cünkü denemedim..

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Aynen ya resimsiz tırsıyom :D

kaptanedi

kaptanedi

Üye
evet deathla atıcan ama bende teli kapatıp usb ile pc ye bağladığımda şarj oluyor. Death flash baslamıyor herşeyini videoya göre yapıyom.
Bootlamıyor. Bi arkadaş burdan açma kapama düğmesine 1 kere bas başlar dedi ama yaptım olmadı. Nasıl atcam anlamadım bende. Akşam 1 daha deneyecem usb bağlantısını kesip pili çıkart tak yapınca boot ediyor die görmüştüm forumda birde onu denerim. Ama resimli anlatım şart bu konuda :D
acma kapama tuşuna basmıcaksın bataryayı cıkart tel pcye baglıyken 10 20 saniye nekle tekrar tak bataryayı...

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
ben yükledim arkadaşlar hiç bi sorun göremedim suana kadar çok güzel oldu ::) yardım isteyenler pm atabilir..

emr353

emr353

Üye
acma kapama tuşuna basmıcaksın bataryayı cıkart tel pcye baglıyken 10 20 saniye nekle tekrar tak bataryayı...

Tamam usta yapacam akşam şimdi üniversiteye uzuyacam :D şu garanti işine takıldı kafam. Navide de bi haller var hayla hata veriyor :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ben dosyaları yükledim ama detaylı resimli anlatım olmadığı için yapmaya korkuyorum

Üst Alt