yapabileceğizBen teli kapatmadan death phoneyi tıklamadan yaptım. Flashing dedim.Sonuna doğru gelince hata verdi. Bir sürü ter attımAçma tuşuna basınca açıldı
Içerisindeki hiçbirşey silinmedi gayet iyi ve hızlı... Yalnız aklımda birşey var orjinal belle çıkınca güncelleme yapamayacak miyiz?

Ben teli kapatmadan death phoneyi tıklamadan yaptım. Flashing dedim.Sonuna doğru gelince hata verdi. Bir sürü ter attımAçma tuşuna basınca açıldı
Içerisindeki hiçbirşey silinmedi gayet iyi ve hızlı... Yalnız aklımda birşey var orjinal belle çıkınca güncelleme yapamayacak miyiz?
şimdi yükledim belleyi nokia suitede garanti geçerli görünüyor.
bazıları garanti için belirsiz demişlerdi .![]()
arkadaşım sadece içinde sana dil denilen euro3 ü sil ve dosyaları product a at. telefonu bağlamadan phoenix e girip ön deneme yapailirsin dosya değiştirme konusunda önce bir gör tuşlar nerede falan. kırmızı yazılı olan euro3 ü euro2 ile değiştirdim ben.Yaa arkadaşlar yükleme tarifelerini okudukça kafam iyice karıştı..Dailymobile'deki paylaşan adam 4 dosya vermiş..Hepsini indirdim, sonra RM-675 dosyası içine attım hepsini, Hacked UDA'yı atmadım, Euro3.rofs2'yi de sildim..şuan 9 tane dosya var..Ne yapmam gerektiğini anlamadım, Anna'dan alacağımız ve değiştireceğimiz dosya hangisi ? Video'da adamın değişim yaptığı dosya orjinal Anna dosyası mı ?
Biz de şu Belle'ye bi girelim artık yaa, yardımcı olun lütfen !
Belle çok güzel telefonuma bir kez daha aşık oldum.