Nokia C7 RM-675 RC Belle 111.030.0607

Sponsorlu Bağlantılar

emreipekci

emreipekci

Üye
neyse akşama güzel bi anlatımla bizde hallederiz inşallah. :dry:

Ricochet

Ricochet

Üye
euro3 rofs 2 yi sildim annadaki euro2 rofs2 yi yapıştırdım video adım adım durdurarak seyredip yaptım.söylenmeyen bir detay var refurbish düğmesine bastığınızda açma kapama düğmesine basıp bırakın yükleme başlar.Düğmeye basılı tutmayın sadece bir kere basın bırakın yüklenir.

efendisiz85

Üye
Aynen öyle gözüküyor akşama güzel bi video bulabilirsek yüklicez akşamı bekliyelim

emr353

emr353

Üye
İndirdiğiniz iki adet rar dosyasının içindekilerin hepsini bir klasöre çıkartın. Hepsi aynı yerde olacak. Klasörün ismini rm-675 olarak değiştirin. Sonra euro3 rofs2 olan dosyayı silin. Phoenix in kurulu olduğu kalsörde products yazan klasöre taşıyın yada kopyalayın. Cep telefonunuzu kapatın ve usb kablosunu bağlayın. Phoenix i açın ve videodaki gibi NOCONNECTION seçeneği seçili olsun. videodaki yönergeleri izleyin. deadh phone kutucuğu işaretli olsun. yükleyeceğimiz sürümü videodaki gibi seçin. Daha sonra options butonuna tıklayın. Kırmızı görünen dosyalar var. En alttakinin karşısında optional yazıyor. Bunun anlamı seçeneğe bağlı yükleme demek. Bu dosya genelde ovisuite yazılımını içeren bir dosya. Elimizde olmadığı için Delete butonuna tıklayıp siliyoruz. Euro3 rofs2 olan dosyayı Edit butonuna tıklayıp Euro2 rofs2 dosyası ile değiştiriyoruz. Diğer dosyayı videodaki gibi 25.007 sürüm numaralı dosya ile değiştiriyoruz ve Ok butonuna tıklayıp işlem yapacağımız sayfaya geliyoruz. Orada Refurbish yazan düğmeye tıklıyoruz. Bilgi olarak ekleyelim bu arada. Diğer iki düğmeden update software yazan düğme daha güncel bir sürümü yüklemek ve verilerin silinmesini önlemek için kullanabilirsiniz. SW reset yazan düğme ise cihazınıza aynı sürümü tekrar yüklemek için kullanabilirsiniz. Fabrika ayarlarına döndürüyor. Bu seçeneği hardreset yada formattan sonra sorun yaşarsanız kullanabilirsiniz. Refurbish telefonunuzun hafızasındakileri silip daha yei sürümün yüklenmesini sağlar. Kolay gelsin.

Dostum dediğin gibi dosyaları değiştirdim ve death phone olarak atım flashı videoyu takip ederek.
flashı atarken waiting usb divice yazısında bekletti 1-2 dk sonra devam
Waiting for USB device...
ERROR: Failed to set phone to flashmode
All operations completed
Firmware updating failed.

şunlar oldu hata geldi tekrar denensinmi die sordu ama ben tırstım :D cancel e tıkladım.
teli tekrar açmaya çalıştım normal açıldı :D hata yaptığımı sanmıyorum harfiyen yaptım herşeyi
ama sadece dosya değişimi yaparken o pencerenin sol üstünde PIN code var videoda orası dolu bende boştu bende öyle bıraktım acaba ordan kaynaklanan bir şeymi ?? yada annadaki dosya değişimim mi hatalıydı

truetest_79 dosyası ile annadaki RM-675_025.007_00.01_79.92_prd.rofs3.fpsx
dosyayı değiştirerek yaptım ve birde euro3 yerine euro2 değiştirdim dil TR olsun die. ama nerde hatalıyım anlayamadım.

Ricochet

Ricochet

Üye
emr353 tam o konumda açma kapama tuşuna sadece bir kere bas bırak basılı tutma,yükleme başlar.

• Beğen
Tepkiler: emr353

efendisiz85

Üye
optionsa geldim 3 tane kırmızı var en alttaki mmc yi sildim ondan sonraki işlem nedir bilen var mı

efendisiz85

Üye
mükemmel yaptım sonunda ohhhh

----------Eklendi @ 11:33:07 ---------- Yazıldı @ 11:30:19 ----------

Sonradan hard format atıyoz mu acaba gerek var mı?

Ricochet

Ricochet

Üye
widgetler,yukarıdan aşağı inen android benzeri bildirimler çubuğu filam süper,en çokta analog saat ile dijital saat widgetlerini ve bunları istediğimiz yere sürükleme işini beğendim.Ben format atmadım,ram 134 mb civarında ve o kadar oynadım düşmüyor.annada ram sürekli düşüyordu.

Re13eL

Re13eL

Üye
)resimli anlatım koyun...
phoneix daha önce hiç kullanmadım tam resimli anlatım olmadanda denemek istemiyorum ...:)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
hayırlı olsun :) c6-01 e çıkmadan bu flash işini öğrenmem lazım benim :))

kaptanedi

kaptanedi

Üye
video altyzı destegi yok yaa.. Tüfff
varmış arkadaşlar yanlız yeniden başlatınca çıkıyor..
tema efektini acınca menü kaydırmasında biraz takılma oluyo gibi geldi bana sizdede öylemi?....

uribaju

uribaju

Üye
bu belle hackli mi hackli değilse hackli nasıl yapabiliriz en azından hackli olsun telefon flashı attığımızda yükleyenler unsigned uygulamaları yükleyebiliyorlar mı?

emr353

emr353

Üye
Bu c7 belleyi flash atarsak telefona sonra nokianın sunduğu güncellemeleri görmekte sıkıntı olur mu ??

kaptanedi

kaptanedi

Üye
uda hack yapılabiliyor.. valla nokia suite de güncelleme gözükmüyo.. garanti bilgilerinede ulaşılamıyo.. garantiden cıkmış olmasın tel..

emr353

emr353

Üye
uda hack yapılabiliyor.. valla nokia suite de güncelleme gözükmüyo.. garanti bilgilerinede ulaşılamıyo.. garantiden cıkmış olmasın tel..

Sen attınmı belle flashı telefonuna ??

Şuan bende flash atıyorumda garantiden felan çıkarsa patlarım ben ya :D
daha 1 ay oldu teli alalı xD garantiden çıkıyosa atmıcam

kaptanedi

kaptanedi

Üye
Sen attınmı belle flashı telefonuna ??

Şuan bende flash atıyorumda garantiden felan çıkarsa patlarım ben ya :D
daha 1 ay oldu teli alalı xD garantiden çıkıyosa atmıcam
dünden beri kullanıyor ben.. yanlız nokia suitede v25 yüklüyken garanti gecerli diyodu şimdi baglayınca bu bilgi alınamıyor diyor..

spartuas

spartuas

Üye
dünden beri kullanıyor ben.. yanlız nokia suitede v25 yüklüyken garanti gecerli diyodu şimdi baglayınca bu bilgi alınamıyor diyor..

Ya kardeşim gerçekten kullanıyorsan bilgi ver. Hızı ve oyun felan yükledinmi ? Widgetler felan aydınlatırmısn ?

SilentOne

SilentOne

Üye
way kuranlar var demek :D

Üst Alt