Nokia C7 RM-675 RC Belle 111.030.0607

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
YOKMU anlatacak biri yaw ? linkte 4 dosya var hepsinide mi indireceeezz ?:bilmm

polluxea♪

polluxea♪

Üye
valla N8'de öyle ama C7'yi bilemiyorum.

kalbimdesiin

Üye
Acaba klasördeki bütün dosyaları sadece euro 3 rofs dosyasını euro 2 ile değiştirip Direk flaşlasak olur mu acaba

husoft07

Üye
O zaman eksik dosya uyarısı alma ihtimalin çok yüksek

Emil_Ceferli

Üye
arkadaslar ben gecen ay yanlislikla n8 bellesini kendi e7 me yukledim. Tabii o zamanlar yeniydim )) haliyle yuklendi ama bitim ashamasinda hata veriyordu. Telefon acilmadi hic. Ama kendi yazilimini indirip yukledim duzeldi. Sizce bu downgrade mi??? Kime soyluyorum olmaz diyorlar

ancelix1985

Üye
s.a arkadaslar bende belle yuklemek istiyorum ama video .ölmus resimli bi anlatım yada sizlerden konuya mudahil arkadaslardan biri video olarak paylasabilirmisiniz.şimdiden tesekkurler

catdog136

catdog136

Üye
Yarın ilk işim belle atmak olacak telefona :D

Gizemli_Yabancı

Üye
C7 sahipleri belle ye terfi ederseniz tekrar geri dönemeyeceksiniz bunu da dikkate alın derim..

SilentOne

SilentOne

Üye
inş. istenildiği gibi çıkar

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Kurdum ben , süper bence çok stabil en ufak bir donma, kasma yok.

ozcangoral

Üye
    Konu Sahibi
walla gerçekten harikaymış yaa.beklediğimize değiyor galiba.yeni kurdum şu an kurcalıyorum...

efendisiz85

Üye
Kuran birisi varsa anlatabilirmi nasıl kurdugunu tam olarak

ByPotter

ByPotter

Üye
ben hata alıyorum video gözükmüyor... Birisi lütfen detaylı bi şeklide anlatsın

Febris

Febris

Üye
ooof :D bitek c6 01 e gelmedi yavv :D

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadaslar neden bana haber vermiyorsunuz.doyaları indirip bakarım deneme sansım yok ama dosyaları inceler haber veririm.simdi cepteyim.ilk fırsatta bilgi veririm.

efendisiz85

Üye
tesekkurler abi güzel haberlerini bekliyoruz

spartuas

spartuas

Üye
arkadaslar neden bana haber vermiyorsunuz.doyaları indirip bakarım deneme sansım yok ama dosyaları inceler haber veririm.simdi cepteyim.ilk fırsatta bilgi veririm.

Teşekkürler. incele çarp çırp taze belle ver bize bekliyoruzz :eller:

serinaga

serinaga

Üye

Walla kurtuluş kardeş herkes bi heyecan içinde, kuran çok iyi diyor daha da dönmüyor. Sanırım sorun yok, olsa idi çoktan cıyaklamalar başlardı. Ben beklemeyi tercih ettim, bi inceleyin bakalım size zahmet. Sonuçları merakla bekliyoruz ...

Ricochet

Ricochet

Üye
ben kurdum arkadaşlar çok iyi

[image][/image] [image][/image]

[image][/image] [image][/image]

[image][/image]

efendisiz85

Üye
Kardeş nasıl başardın ufaktan bir detay verirmisin :)

Üst Alt