nokia c7 resim boyutu hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fasilyeee

Üye
    Konu Sahibi
nokia c7 resim boyutu hakkında
Arkadaşlar nokia c7 de en üst çözünürlükte resim çekmeme rağmen boyutu çok düşük oluyor.Sizce neden acaba ???

Uruloki

Uruloki

Üye
boyutunun düşük çıkması derken kaç mb mesela 12 mp lik N8 de 1-3 mb arasında ki çoğunlukla 2 mb civarında çekiyor o olay algoritma ile alakalı bir konu ayrıca çektiğiniz yerdeki renklerden dolayıda fark edebilicek bir konu yani dalga boylarıyla filan alakalı

fasilyeee

Üye
    Konu Sahibi
dediklerin doğrudur haklı olabilirsin bana ilginç gelen yüksek çözünürlüklü resimlerin en fazla 2 mb olmasıdır bazen nette görüyorum aynı çözünürlükte ama boyutu en az 4-5 mb yani sonuç olarak nokia c7 de yada n8 de çkilen yüksek çözünürlüklü ama 2 mb tı geçmeyen resimler gerçekten kalitelimidir? saçma gibi olcak ama boyut önemsiz mi?

trontr

Üye
uygulamalar kısmında harald mayer camera pro gibi uygulamalar var. C7 ile 4-5mblik vidoelar çekiorum. Sanırım telefon kasmasın die öyle ayarlıyor. Çözürnülüğü değiştirmiyor sadece resmin ebatlarını ufak tutuyor.

Utku

Utku

Üye
uygulamalar kısmında harald mayer camera pro gibi uygulamalar var. C7 ile 4-5mblik vidoelar çekiorum. Sanırım telefon kasmasın die öyle ayarlıyor. Çözürnülüğü değiştirmiyor sadece resmin ebatlarını ufak tutuyor.
4-5 mb mı benim çektiğim videolar (c6-01) 40 saniyelik video bile 60 mb:allalla:

trontr

Üye
Utku™;3503494' Alıntı:
4-5 mb mı benim çektiğim videolar (c6-01) 40 saniyelik video bile 60 mb:allalla:

ne gariplik var ki bunda anlamadım şimdi. Fotoğrafla videoyu karşılaştıramazsın bence. 2 buçuk dakkalık video çekmiştim boyutu 210 mb. Ama fotografla alakası yok. Telefonun kendi kamera programıyla çekersen 1 mb ı bazen geçiyor fotoğraflar. Ben ek program kullanıorum.

synergy11

synergy11

Üye
mod kur arkadaşım N8 kullanıcısıyım modlu çekimde 8-10 mb arası fotoğraf çekiyorum ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt