nokia c7 resetleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

webgezgin

Üye
    Konu Sahibi
nokia c7 resetleme
slm arkadaşlar benim c7 de aldığımdan beri resetleme sorunu vardı arkadaşlar çoğunlukla ovimaps ta yapıyor ndrive + sygicmobile bu ikisindede yapıyordu

orjinal ayarları geri yükle dedim olmadı hard format attım olmadı navifrimden flash ı yeniden indirip phoenix ile telin yazılımını yeniden yükledim gene olmadı sadece değişen yeni kurduğumda ya hemen yapmıyor yada azalıyor bunun sorununu bilen arkadaşlar varmıdır bazı konular bazı arkadaşlarda benim c7 de resetliyor diye hatta bu konuda servise gönderenler dahi vardı şimdi buradan c7 kullanıcılarına soruyorum böyle bir sorunu olupta düzeltebilen veya serviste düzelttiren varmı telin garantisi var ama servis yapmazsa boşuna servise göndermiş olmıyım.

webgezgin

Üye
    Konu Sahibi
bu konuda hiç bilgisi olan yokmu.?

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Donanımsal olabilir Flash attığında düzelmediyse... Veya mevcut yazılım sorunludur, yeni yazılımı bekle...

webgezgin

Üye
    Konu Sahibi
Donanımsal olabilir Flash attığında düzelmediyse... Veya mevcut yazılım sorunludur, yeni yazılımı bekle...

bende yazılım sorunlu diye düşünüyorum çünkü bu resetleme olayını bir çok kişi yaşamış yeni yazılım var ama tr dil desteği yok şuan nokia türkiyeyi son plan olarak düşünüyor galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt