nokia c7 pcye bağladığımda ilk anda şarj olmuyor,tekrar çıkart tak yapınca şarj oluyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
    Konu Sahibi
nokia c7 pcye bağladığımda ilk anda şarj olmuyor,tekrar çıkart tak yapınca şarj oluyor.
Birşey dikkatimi çekti,kablo ile pcye bağlıyorum,bağlantı gerçekleştiğinde şarj olmuyor. ! tekrar usbyi pcden çekip,tekrar takıyorum şarj olmaya başlıyor. bunu nokia bilinçli olarak mı koymuş ki ? şarj olsun istemeyenler için böyle bir açık kapı bırakmak.Ben sevdim böyle olmasını.Bu li-Ion bataryalarda yarımdan şarja başlamak ne kadar zararsızda olsa,böyle daha iyi olmuş sanki.

Utku

Utku

Üye
bilerek yaptığını sanmıyorum

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
    Konu Sahibi
up ..

karasahinemre

Üye
n8 +1

karasahinemre

Üye
bende öyle valla :)

gokmena

gokmena

Üye
+1 .

doruk944

doruk944

Üye
n8dede var aynı durum

kingertuz

Üye
c6 01 vede nokia 701 de de durum aynı.demekki bu bir sorun değildir.tahminim ilk usb ovi için dir yani takınca ovi açılsın ayarlanmışsa tabi ikinci takış ise şarj ı çağırmak içindir.

ergene123

Üye
bende de aynı :D

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
aynı sorun bendede vardı tam sorun değil aslında ilk taktığımız da şarj olmuyor gibi görünüyor ama oluyor sadece batarya ikonu hareket etmiyor ama başka energy pro ile baktığımda şarj ediyor gösteriyor tabi sinir bozucu bir durum bu sıralar fazla tema yükleyip sildim heralde biri sistemde bir karışıklık yaptı suan format attım sorun yok bu küçük sorun için atmaya değmez biraz bekleyin belle gelince düzelir

----------Eklendi @ 16:11:39 ---------- Yazıldı @ 16:09:34 ----------

usb bağlantı ayarıni depolama yapın ilk taktığımız gibi şarj eder

Febris

Febris

Üye
c6 01 aynı :) sorun değil oo:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt