nokia c7 nin flaşı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

webgezgin

Üye
    Konu Sahibi
nokia c7 nin flaşı
slm arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusuruma bakmayın c7 ye uyumlu brightlight programı varmı 5800 a uyan c7 ye olmadı veya kameranın flaşını devamlı yakabilecek başka bir program varmıdır yani fener gibi kullanmak için çok işe yarıyor bana çok lazım oluyor bulan bilen olursa buraya eklerse çok sevinirim.:aha:

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
teli zarari olmaz mi flashin surekli acik kalmasi :)

ozman bizde Nokia N8imizin flashini hep acik brakalim araba fari gibi Xenon flash :ehe

Uruloki

Uruloki

Üye
dostum imkansız birşeyden bahseciyorsun c7 de led flaş var tabiki zararı olmaz ama n8 de xenon flaş var sürekli yemez içinde gaz var tamamen doğal bir ışık saçıyor çevreye

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
dmi dostum :box

webgezgin

Üye
    Konu Sahibi
c7 yi tercih etmemin sebeplerinden biride led flaş olmasıydı ama 5800 a uyan program c7 ye uymadı

apobaba1234

apobaba1234

Üye
c7 yi tercih etmemin sebeplerinden biride led flaş olmasıydı ama 5800 a uyan program c7 ye uymadı

haha bilmiomusunuz nasıl olduğunu telefon güç tasarrufu modunda deilken tuş kilit tuşunu 2-3 sn kadar çekik tutun açılıo flaş :ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

tekbaskan

tekbaskan

Üye
Ewet arkadaşımızda anlatmış olayı, anlasilan telefonu pek kurcalamamissiniz, zaten telefonun kendi özellikleri arasında var flash'i fener gibi kullanma, yapmaniz gereken acik bi program yokken tuş kilidi tuşuna bi kaç saniye basmanız, sonrası ekşın, tekrar ayni işlemle kapatabilirsin!!!

--------------- Ekleme ---------------

Ewet arkadaşımızda anlatmış olayı, anlasilan telefonu pek kurcalamamissiniz, zaten telefonun kendi özellikleri arasında var flash'i fener gibi kullanma, yapmaniz gereken acik bi program yokken tuş kilidi tuşuna bi kaç saniye basmanız, sonrası ekşın, tekrar ayni işlemle kapatabilirsin!!!

webgezgin

Üye
    Konu Sahibi
haha bilmiomusunuz nasıl olduğunu telefon güç tasarrufu modunda deilken tuş kilit tuşunu 2-3 sn kadar çekik tutun açılıo flaş :ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

allah allah ya inanın çoook şaşırdım ben hiç bilmiyordum öyle bir özellik olduğunu ya o kadar araştırmıştım halbuki nasıl gözden kaçırdım demekki araştırırken sadece resimlerine baktım:d: çok teşekkür ediyorum kardeşime ama şimdi telefon biraz daha gözüme girdi artık birdaha flaş için program yüklemem gerekmiyecek:heyo::bigstar:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt