Nokia C7 navigasyon sorunu yaşayanlar sorabilirler.

Sponsorlu Bağlantılar

Starsley

Konu Sahibi
Nokia C7 navigasyon sorunu yaşayanlar sorabilirler.
C7 navigasyon problemi yaşayanlar sorabilirler. Sorunlarınızı çözücez inş :)

scum1907

Üye
haritayı güncelledim ama hala yerleri cevrimiçinde buluyor bundada sürekli wireless kullanıyor yada internete. Bunu offline yapamıyor mu bu makine ? Ayrıca daha gps in bi yer buldugunu görmedim sürekli gps bekleniyor yazıyor sanırım makineyi çözemedim:)

--------------- Ekleme ---------------

bu arada ayarlardan da sadece tümleşik gps seçili

aa-tolga

aa-tolga

Üye
haritayı güncelledim ama hala yerleri cevrimiçinde buluyor bundada sürekli wireless kullanıyor yada internete. Bunu offline yapamıyor mu bu makine ? Ayrıca daha gps in bi yer buldugunu görmedim sürekli gps bekleniyor yazıyor sanırım makineyi çözemedim:)

garmin kullanın...

scum1907

Üye
direk sonuc bumu baska yolu yok mu bu illetin:)

dogan1988_

Üye
ya haritaları açıyorum sadece yeşil bi ekran var başka yok yardım edermısınız

----------Eklendi @ 21:47:51 ---------- Yazıldı @ 21:46:16 ----------

ya haritaları açıyorum sadece yeşil bi ekran var başka yok yardım edermısınız acab ?

ares_36

Üye
garmin programını c7 ye nasıl yükleyebilirim

bbluenightt

Üye
merhaba iki sorum olacak
1- garmin yükledim ovi haritada şehirler görünmüyor garmin ile çakıştımı ?
2- ovi haritada uydu konumunda iken değişme olmuyor örneğin 5800 n8 ve ya n 97 de uydu konumunda iken gerçekçi gösterirken benım c7 de de hiç bir değişme olmuyo şimdiden tşk

tohonour_77

Üye

öncelikle
önce ayarlar-uygulama ayarları-konumlama-konumlama yöntemleri-sadece tümleşik gps olucak

daha sonra-konumlama sunucusu-sunucu ayarları supl.nokia.com olacak daha sonra haritaya girin

ayarlar-internet-bağlantı çevrimdışı olacak-şebeke hedefi internet olacak

bunlardan önce telefonu pc ye bağla haritalarını güncelle güncellemeden sonra yüklü olup olmadıgına bak yüklü degilse zaten rota hesaplanamıyor hatası verir

işte bukadar eğer destek almak istiyorsan 444 3 665 nokia destek hattını arayabilirsin

selo_sss

Üye
C7 ye nasıl garmin yükleyebilirim 1 yardımcı olurmusunuz uzun zamandır yapmaya calışıyorum yapamıyorum

beyada

beyada

Üye
garmin harita olarak nokiayimi kullanacak yoksa ayri haritami yuklicez

MrExpert

MrExpert

Üye
ben yazılanları yaptım ancak kapalı alanda konumumu bulmuyor...?

muhammet282828

muhammet282828

Üye
sorunun çözümü ben yanıtlayım arkadaşlar çok uğraştım ve sonunda çözdüm:
C7-00 nokia telefonumuz belle işletim sistemi adı altında anlatıcam.
öncelikle :
menü/ayarlar/ bağlantı / mobil veri kullanımına izin ver / kendi ülken kendi bölgem / olcak
ağ hedeflerinden de / internet içerisinde kullandığınız hattın internet isminin bulunduğundan emin olun
--------------
menu/ayarlar/uygulama ayarları/konumlama/konumlama yöntemleri/ ("yardımlı gps ve tümleşik gps") seçili olcak diğerlerini kaldırın.
daha sonra geri gelin/ sunucu ayarları / supl.nokia.com üzerine tıklayın yanlız ana şebekede seceneği /hayır / olcak
----------
haritalara girin : yatık 3 çizgiye dokunun / ayarlar / genel / bağlantı / çevirim dışı / olcak
şebeke hedefi /internet / olcak
-----------
son olarak da MOBİL VERİ AÇIK YAPIN :) BEDAVA GPS HAZIR EVDE BİLE ÇEKME İHTİMALİ OLUYO ÇOK KATLI BİNALAR HARİÇ :))

Üst Alt