Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia c7 mi e7
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
recordink
Üye
Konu Sahibi
Nokia c7 mi e7
Arkadaşlar sizce hangi alınmaya değer?
Kingmortall
Üye
ben c6 01 öneririm özellik bakımından ikisiylede aynı (hafıza hariç ve e7 de klavye var ) fazla para vermeye değmez aynı özellikler için ikisinden hangisi dersen ben e7 derim
By_Casparov
Üye
eğer ikisi için ısrarcıysan hiçdüşünme e7 al ekran kalitesi ve büyük ekranı ile daha keyifli oyun oynarsn =)
recordink
Üye
Konu Sahibi
e7 de hem arttırılabilir hafıza yok hemde fm verici yok.bu sebeblerden biraz e7 düşündürüyor beni.
anılbaran
Üye
hımm c7 al bence
serinaga
Üye
Ben C7 derim, ama illaki klavye dersen E7 ...
Lenneth
Üye
C7 tabi ki.
E7'nin 4 inç ekranındaki çözünürlük çok düşük, pikselleri elinizle sayarsanız bir de menü butonları falan devasa gözüküyor..
tefoku
Üye
1,5 aydır C7 kullanıyorum hiçbir zararını görmedim gerçekten iyi bir telefon hd video geniş ekran ne ararsan var tavsiye ederim e7 ile karşılaştırmasına gelince hiç araştırmadım özelliklerini vs bilmiyorum ama benim aldığımda c7 ile e7 arasında 500lira fark vardı nasıl kıyas yapabiliriz ki ? 1400 dü e7... fiyatına göre C7 yi tavsiye ederim. hatta arkadaşında dediği gibi hiç kasma gib 550 ye C6-01 al
cyber
Üye
C7 al bence
zenci2323
Üye
ne e7 ne c7 illaki symbiansa n8 al kur belleyi keyfine bak
ozakin70
Üye
tabikide c7 çünkü hd görünüm kalitesi ve dokunmatik yüzeyi 4X4 lük bide turkcell hattın varsa keyfine denecek yok:')
futbol123
Üye
android özellikli bir telefon tavsiye ederim nokia alınmaz artık