halen ilk günki gibi tertemiz.iyi akşamlar.ben de c7 almayı düşünüyordum.ya da C6-01 .ancak c7 de sürekli donma şikayetleri duyuyorum forumlarda.ben de bugun nokia servisinde 2 gün once c7 almış bir muşterinin bataryasının çabuk bittiğinden ve donma sorunlarından şikayet ettiğini ve iade etmek istediğini bizzat gordum.o yuzden kararsızım.samsung serisine goz atıyorum şimdi.samsunglar da çabu ama. az once yazan arkadaş memnunmuşonun telini inceliycem nette.benim için ses kalitesi ,fotoğraf çekimi onemli bunlar nasıl acaba.zil sesini duyamıyorum çoğu zaman
çekerken gözlerini zorla birazcık.
çünkü onlarında göz bebeği 
ses olarak bir laptop kalitesinde. telefon müzikleri çalarken resmen elinde titriyor. çok güçlü bir hoparlörü var. fotoğraf çekimi çok iyi. özellikle gece çekimleri ve gece videolarda power ledin flashı süper yanıyor. insanın gözünü acayip alıor tek eksisi bu.çekerken gözlerini zorla birazcık.
ana menü tuşunu iki kez tıklatmayla istediğin şarkıyı yada yazılan bir msjından kesiti 0.01 saniyede bulabilirsin. son derece hızlı. ve birde film izlerken sorun yaşamassın. alt yazıları filmle beraber at. istersen alt yazıyı kapat istersen aç. farkyapmaz. sonuç itibariyle multimedia ve normal bir telefonun özelliklerinin kat kat fazlası mevcut. 850 TL ye daha iyisini bulamazsın. uzun zamandır ben göz gezdiriorum bu cep piyasasında. teknosaya git seni direk wave almaya yönlendirirlerki zaten.çünkü onlarında göz bebeği
![]()

samsung wave II alsan 850 TL navigasyon sınırsız 8 gb hafıza kartı hediye.
alıpta 5 sene rahatça kullanabiliceğin bir cihaz. ben s8500 kullanıorum ancak 8530 unda ondan bi farkı yok. ben gayet memnunum. özellikle facebookta videoları izleme sohbet bölümünü kullanabilme açısından bir numara. ayrıca diğer sitelerinde videolarını kesintisiz izleyebilmektesin. sana önerim 1000 TL olan bir s8500 dense s8530 alıp kullanmanı öneririm. hatasız eksiksiz mükemmeli sana yaşatabilicek tek telefon varsa şu piyasada oda wave serileridir. kalitelerinden şüphen olmasın. ekranı kattiyen çizilmiyor. ilk gün aldığın gibi kalabiliyor bu cihazlar. zira benimki öylehalen ilk günki gibi tertemiz.

Buse ben sana c7 nin wavele arasındaki fark nedir söylim ondan sonra karar ver bi kere wavede 2gb dahili hafıza var c7 de 8 gb wavenin kamerası 5mp c7nin 8mp wavede flaş 10.1 yok c7de var bi kere symbian başta daha kolay içerik bulursun uygulama oyun daha çok forumda olsun googleda olsun özellikle ovi mağaza da yüzbinlerce ücretsiz uygulama ve oyun var artı c7 nin ekranı camdan yapılma kasası parlak paslanmaz metal özellikle ekrana dikkat inanılmaz kalitede zaten en büyük özelliği bu karar senin
bu işareti yaptım çünkü wave de sadece 1 ay ücretsiz diye biliyordum .