nokia c7 kullanıcıları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
buse_044

buse_044

Üye
    Konu Sahibi
nokia c7 kullanıcıları
samsung s8500 benim alabileceğim mağazalrda kalmadığından bende c7 almaya karar verdim memnun musunuz + ve - yönleriniz yazarsanız sevinirim eğer başka bir telefon önereceksiniz maksimum 1000 tl
cevaplarınıza şimdiden teşekkürler

Starsley

Açıkcası benimde 1000 tl bütçem var amacım n8 almak ama bi 100 lira gerekli kvk garantili olması için sende ne yap ne et n8 al çünkü bu fırsat daha geçmez eline ben 5800 satıp tamamlıcam öyle görünüyo şimdilik

buse_044

buse_044

Üye
    Konu Sahibi
n8 e bende baktım hatta babam istersen onuda alabilirz dedi ama görünüş olarak kaba geldi bana.

Utku

Utku

Üye
Kızlar n8 i neden kaba görüyor anlamadım sen c7 al ;)

buse_044

buse_044

Üye
    Konu Sahibi
kimse c7 kullanmıyor mu

Starsley

N8 varken millet c7 yi ne yapsın arasında 150 lira fark var.

buse_044

buse_044

Üye
    Konu Sahibi
offf allahın 1 kulu bile c7 kullanmıyor mu + ve - yönlerini yazsınn :off:

Starsley

Buse C7 nin artıları ve eksileri
Artıları : 3.5 inç 16:9 640 x 360 nHD 16m AMOLED kapasitif ekran 3 tane kişiselleştiribilen ev ekranı 8mp 3.nesil çift led flaş kamera 640 x 480 720p 25fps HD video çekimi işlemtim sistemi en son ve en akıllı olan symbian OS^3 işlemci hızı 680 mhz parlak paslanmaz metal ve cam ekran Blututh 3.0 Adobe flaş liğht 4.0 ( Adobe flaş player 10 desteğiyle beraber) Web tv ve flaş oynatıcı çift çince ve el yazısı tanıma Dahili hafıza 8gb Harici hafıza 32gb ikinci kamera VGA kalitesinde
Eksileri : otofocus yok Hdmı çıkışı yok bunun dışında bi büyük bi eksik yok telefon 10 numara

buse_044

buse_044

Üye
    Konu Sahibi
cevabın için teşekkürler kullananlar memnunlar mı ??

silver021

silver021

Üye
samsung wave II alsan 850 TL navigasyon sınırsız 8 gb hafıza kartı hediye.
alıpta 5 sene rahatça kullanabiliceğin bir cihaz. ben s8500 kullanıorum ancak 8530 unda ondan bi farkı yok. ben gayet memnunum. özellikle facebookta videoları izleme sohbet bölümünü kullanabilme açısından bir numara. ayrıca diğer sitelerinde videolarını kesintisiz izleyebilmektesin. sana önerim 1000 TL olan bir s8500 dense s8530 alıp kullanmanı öneririm. hatasız eksiksiz mükemmeli sana yaşatabilicek tek telefon varsa şu piyasada oda wave serileridir. kalitelerinden şüphen olmasın. ekranı kattiyen çizilmiyor. ilk gün aldığın gibi kalabiliyor bu cihazlar. zira benimki öyle :) halen ilk günki gibi tertemiz.

elifünver

Üye
iyi akşamlar.ben de c7 almayı düşünüyordum.ya da C6-01 .ancak c7 de sürekli donma şikayetleri duyuyorum forumlarda.ben de bugun nokia servisinde 2 gün once c7 almış bir muşterinin bataryasının çabuk bittiğinden ve donma sorunlarından şikayet ettiğini ve iade etmek istediğini bizzat gordum.o yuzden kararsızım.samsung serisine goz atıyorum şimdi.samsunglar da çabu ama. az once yazan arkadaş memnunmuşonun telini inceliycem nette.benim için ses kalitesi ,fotoğraf çekimi onemli bunlar nasıl acaba.zil sesini duyamıyorum çoğu zaman

silver021

silver021

Üye
iyi akşamlar.ben de c7 almayı düşünüyordum.ya da C6-01 .ancak c7 de sürekli donma şikayetleri duyuyorum forumlarda.ben de bugun nokia servisinde 2 gün once c7 almış bir muşterinin bataryasının çabuk bittiğinden ve donma sorunlarından şikayet ettiğini ve iade etmek istediğini bizzat gordum.o yuzden kararsızım.samsung serisine goz atıyorum şimdi.samsunglar da çabu ama. az once yazan arkadaş memnunmuşonun telini inceliycem nette.benim için ses kalitesi ,fotoğraf çekimi onemli bunlar nasıl acaba.zil sesini duyamıyorum çoğu zaman

ses olarak bir laptop kalitesinde. telefon müzikleri çalarken resmen elinde titriyor. çok güçlü bir hoparlörü var. fotoğraf çekimi çok iyi. özellikle gece çekimleri ve gece videolarda power ledin flashı süper yanıyor. insanın gözünü acayip alıor tek eksisi bu. :D çekerken gözlerini zorla birazcık.
ana menü tuşunu iki kez tıklatmayla istediğin şarkıyı yada yazılan bir msjından kesiti 0.01 saniyede bulabilirsin. son derece hızlı. ve birde film izlerken sorun yaşamassın. alt yazıları filmle beraber at. istersen alt yazıyı kapat istersen aç. farkyapmaz. sonuç itibariyle multimedia ve normal bir telefonun özelliklerinin kat kat fazlası mevcut. 850 TL ye daha iyisini bulamazsın. uzun zamandır ben göz gezdiriorum bu cep piyasasında. teknosaya git seni direk wave almaya yönlendirirlerki zaten. :) çünkü onlarında göz bebeği :oke:

Starsley

C7 den memnun olmayan bırını tanımıoyrum :S

buse_044

buse_044

Üye
    Konu Sahibi
ses olarak bir laptop kalitesinde. telefon müzikleri çalarken resmen elinde titriyor. çok güçlü bir hoparlörü var. fotoğraf çekimi çok iyi. özellikle gece çekimleri ve gece videolarda power ledin flashı süper yanıyor. insanın gözünü acayip alıor tek eksisi bu. :D çekerken gözlerini zorla birazcık.
ana menü tuşunu iki kez tıklatmayla istediğin şarkıyı yada yazılan bir msjından kesiti 0.01 saniyede bulabilirsin. son derece hızlı. ve birde film izlerken sorun yaşamassın. alt yazıları filmle beraber at. istersen alt yazıyı kapat istersen aç. farkyapmaz. sonuç itibariyle multimedia ve normal bir telefonun özelliklerinin kat kat fazlası mevcut. 850 TL ye daha iyisini bulamazsın. uzun zamandır ben göz gezdiriorum bu cep piyasasında. teknosaya git seni direk wave almaya yönlendirirlerki zaten. :) çünkü onlarında göz bebeği :oke:

aslında ben s8500 almak istiyordum çoğu yerde kalmamamış sonra c7 ile s8530 arasında kaldım bakalım ama s8530 alacak gibiyimm ikide bir iksinin arasında gidip geliyorum:allalla:

--------------- Ekleme ---------------

samsung wave II alsan 850 TL navigasyon sınırsız 8 gb hafıza kartı hediye.
alıpta 5 sene rahatça kullanabiliceğin bir cihaz. ben s8500 kullanıorum ancak 8530 unda ondan bi farkı yok. ben gayet memnunum. özellikle facebookta videoları izleme sohbet bölümünü kullanabilme açısından bir numara. ayrıca diğer sitelerinde videolarını kesintisiz izleyebilmektesin. sana önerim 1000 TL olan bir s8500 dense s8530 alıp kullanmanı öneririm. hatasız eksiksiz mükemmeli sana yaşatabilicek tek telefon varsa şu piyasada oda wave serileridir. kalitelerinden şüphen olmasın. ekranı kattiyen çizilmiyor. ilk gün aldığın gibi kalabiliyor bu cihazlar. zira benimki öyle :) halen ilk günki gibi tertemiz.

navigasyon sadece ilk 1 ay ücretsiz değilmiydi :allalla:

--------------- Ekleme ---------------

:hmmm:hmmm

buse_044

buse_044

Üye
    Konu Sahibi
|-)|-):allalla::allalla::angry::angry:

Starsley

Buse ben sana c7 nin wavele arasındaki fark nedir söylim ondan sonra karar ver bi kere wavede 2gb dahili hafıza var c7 de 8 gb wavenin kamerası 5mp c7nin 8mp wavede flaş 10.1 yok c7de var bi kere symbian başta daha kolay içerik bulursun uygulama oyun daha çok forumda olsun googleda olsun özellikle ovi mağaza da yüzbinlerce ücretsiz uygulama ve oyun var artı c7 nin ekranı camdan yapılma kasası parlak paslanmaz metal özellikle ekrana dikkat inanılmaz kalitede zaten en büyük özelliği bu karar senin

elifünver

Üye
altair arkadaşım peki şu donma sorunu ile ilgili bir bilgin var mı? ben forumlarda okuyorum.ben de almak istiyorum bu cihazı.gerçekten güzel.ama iki de bir donacaksa,alır almaz servise gidecekse bir anlamı yok 1 milyaRara yakın para vermenin

Starsley

Arkadaşım cihazda donma falan yok sana bunu birimi dedi okudunmu bilmem ama öyle bi şey yok ben c7 inceledim ve en ufak bi problemle karşılaşmadım

buse_044

buse_044

Üye
    Konu Sahibi
Buse ben sana c7 nin wavele arasındaki fark nedir söylim ondan sonra karar ver bi kere wavede 2gb dahili hafıza var c7 de 8 gb wavenin kamerası 5mp c7nin 8mp wavede flaş 10.1 yok c7de var bi kere symbian başta daha kolay içerik bulursun uygulama oyun daha çok forumda olsun googleda olsun özellikle ovi mağaza da yüzbinlerce ücretsiz uygulama ve oyun var artı c7 nin ekranı camdan yapılma kasası parlak paslanmaz metal özellikle ekrana dikkat inanılmaz kalitede zaten en büyük özelliği bu karar senin

cevabın için sağol ama ben navigasyon süresiz demiş ya ben o yüzden :allalla: bu işareti yaptım çünkü wave de sadece 1 ay ücretsiz diye biliyordum .
Bu arada ben s8530 almaya karar verdim

Starsley

Öncelikle hayırlı olsun c7 de navigasyon sınırsız ücretsiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt