Nokia C7 Kullanıcıları Burada...

Sponsorlu Bağlantılar

kaanka0

kaanka0

Üye
Beni de ekle arkadaş :)

--------------- Ekleme ---------------

Harbi yaa mesaj yazarken :) sanki elektrik çarpıo :) ilginç ama ben rahatsız olmuyorum :) teknoloji deyip geçiyorum.. C7 de en çok beyendiğim şey ise ekran yaa :) diyorum laptopumun ekranıda böle oluverseydi ne vardı :) Benim tek sorunum msj'lara şifre koyacak bi program bulamamam! Bulan varsa sölese iyi olur

Benim C7 ısınınca aniden kapanıp geri açılıyor bunun sebebi nedir çözümü nasıldır? Bilen birisi lütfen yardımcı olabilir mi? Güncelleme yaptım yine de devam ediyor :(

airman91

Üye
beni de ekleyin arkadaşlar c7 sahibi olanlara :) telefonu alalı 1 hafta oldu bugün :)

--------------- Ekleme ---------------

aynı sorun bende de var arkadaşım modemden kaynaklandığıı düşünüyorum modemin zyxel mi senin de?
evet bende modemden olduğunu düşünüyorum.Benimde modemimde Zyxel.Sorunu hala çözemedim araştırıyorum.Siz çözüm bulabilirseniz yardımlarınızı beklerim.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Buraya kadar herkes eklendi.

skymoon_891_

Üye
Benide ekleyebilirsiniz

emre2574

emre2574

Üye
beide ekler misiniz

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
benide ekleyin :)) 10 günlük nokia c7-00 kullanıcısyım :))

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
bir zhmet bende ekleseniz :D

cemisikli17

Üye
beni de yazın :) bi konuda yardım istiyorum. yeni güncelleştirme gelmiş (013.16) . peki bu güncellemeyi yüklediğimizde telefon fabrika ayarlarına gerimi dönecek, herşey silinecek mi bunu merak ediyorum, yardımcı olursanız sevinirim..

mertsahin1986

Üye
ekleyin bakam

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Buraya kadar herkes eklendi.

yarasa_aa

Üye
c7 'de sıralı çekim modu yokmu bir türlü bulamadım bilen varsa yardımcı olabilirmi veya oözelliğe saip bir program

kartal334

kartal334

Üye
benide ekleyin .d

gt22

gt22

Üye
beni de ekleyin 29.12.2010 itibariyle benim de tel c7 :D:heyo:

ALBAY PARS

ALBAY PARS

Üye
BENde ALDIM GÜZEL BİR TELEFON

ogzbs

Üye
benide ekleyin de sayımız artsın...

pardo

Üye
Sayımız artsın...

MaximRom

Üye
Yaşasın c7 :aha:bayıLdım yahu uygulamalar görsellik herşey çok güzeL :islik ama sanki ağır kalıyor gibime geliyor :ağlarım:

devil____boy

Üye
benide ekleyin

senatorlines

Üye
ben de NOKİA C 7 'liyim, memnunum, herkese tavsiye ederim

akngksu

Üye
herkese kolay gelsın arkadaşlar ben de ıkın gun oldu alalı benı eklemını rıca ederım c7 muekmmel telefon gerçekten

Takipçi Satın Al

Üst Alt