nokia c7 kendiliğinden kamera açıyor

Sponsorlu Bağlantılar

lelifip

Üye
    Konu Sahibi
nokia c7 kendiliğinden kamera açıyor
Öncelikle merhabalar arkadaşlar. İlgilenenlere şimdiden teşekkür ederim.

Evet, başlıkta belirttiğim gibi telefonum kendini aşmış boyutta, fazla akıllı :) ve bu akıl beni sinir ediyor. şaka bir yana, telefon kendiliğinden tuş kilidini açıp kapatıyordu önce. bi' kaç gün kullanmadım, kendiliğinden düzeldi. sonra kullanmaya devam ettim. seyrek de olsa kendiliğinden flaş ya da kamerayı açıyor, hatta fotoğraf bile çekiyordu.

bugün iyice zıvanadan çıktı. sürekli kendiliğinden tuş takımını açıp kapatıyor, kameraya giriyor ve çıkmıyor, kalıyor orada. fotoğraf çekiyor.

telefon 2 buçuk senelik falan. dolayısıyla garanti kapsamından çıktı. sorun yazılımsal mı donanımsal mı bilemedim. sıvı temasım yok diye biliyorum ama, daha önce elinizin terlemesi bile sıvı temasına yol açabilir dediklerinden de net konuşamıyorum.

çözüm önerileriniz varsa, sevinirim çok.
 


Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Telefonun yazılımını değiştir Cfw uygula yazılımsal sorununu ortadan kaldır tekrar aynı şeyi yaparsa Teknik servise gideceksin :)
 

lelifip

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim hocam:)
 
achambo

achambo

Üye
tuşun basılı kalıyo veya yazılımsal
yazılımsalsa flash at yoksa garantiye git veya içini açıp tuşları tekrar tak
 

lelifip

Üye
    Konu Sahibi
hocam, hepinize çok teşekkürler yardımlarınız için. flash atmayı bilmiyorum, araştırdım, çok da güzel anlatmışsınız. fakat bir adımda problemim var. onu çözmemde yardımcı olursanız eğer çok sevineceğim




Sitedeki linkten evols c7yi indirdim. phonex i indirdim kurdum. fakat

Kurduktan sonra navifrm'den indirdiğiniz flaşh dosyalarını
C/Program Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-XXX
içine atalım


adımında sorunlarım var. çünkü flash atmayı bilmiyorum. telefonu hangi formatta bağlamam lazım, navifrm'den hangi dosyaları indirmem lazım, yardım eder misiniz lütfen. Şimdiden teşekkürler
 


Üst Alt