Nokia c7 ısınma sorunu

Konu Sahibi
ama buzluga fazla tutma la çatlar fln kötü olur :P

uribaju

Üye
telefon saglam telefon olunca oyle seyleri dusunmuyorum bile

Jerkez38

Üye
arkadaslar telfnu aldgmdan beri bu sorunla karslasyrm.güc tasarffu modunu kapatyrm ve 3.5 g ile nette geziniyorm veya 3g knusma yapyrm telfn felaket derece de ısınıyor elimi yakyr.sizde de varmı bu sorun ? Ne yapmalym ?

o sorun bendede var. çözümü altına buz koy öyle uğraş

Konu Sahibi
ısınırken hattı bozdu en sonunda buzluga koyuyorm arada bi

anlaşılan c7 ler kışın ufo olarak kullanılabilecek bu saatte böyle espri

Benim telefonumda da aynı sorun var. İnternete bi giriyorum 3g ile hem hemen şarj bitiyo hemde telefon yancak gibi oluyor .

işlemci ekran devrelerin ısınması sonucu oluşuyor bu ısı ve bide telefonun arka kısmı metal olduğu için çok daha çabuk ısınıyor.Telefonu çok sıkı tutmayın bi sorun çıkmaz.

meg1ddo

Üye
bende Bazen evdeyken buzluğa tutuyorum bi süre hem ben hem telefonum serinliyoruz ...

Konu Sahibi
c7 sogutucu ckar yaknda :P :d

Bende de ısınıyor ama o kadar değil. El yakmıyor yani.

Konu Sahibi
çok aşırı derece de bizim gibi data transfer yapmıyosundur

<br />
<br />

her aklına gelen seye konu acarsa bu insancıklar bu forum çöpçüğe döner...
suya düştü konu ayrılıyorum konu yeni aldım konu sizde oluyormu sorusu saçmasapan postlar az mantıklı olun biraz araştırın dingonun ahırı değil bura

----------Eklendi @ 19:07:41 ---------- Yazıldı @ 19:06:54 ----------

gireni çıkanı belli değil iyice seviyesiz bir platform oldu burası

Konu Sahibi
hayrdr dostm derdin ne ? Terbiyesz terbyesz konuşma.

----------Eklendi @ 21:31:30 ---------- Yazıldı @ 20:44:33 ----------

2k görntülenme olmus herkesin sikayet ettiği bir konu ısınma sorunu.sesini çıkartmayıp pısırık pısırık google 'da boş boş ısınma sorunu diye aratacağın yerde buraya konu aç nokia görevlisi mutlaka görecektir.gayet mantıklı bi konu saçma saçma post kasmak için açılmış değil.

arkadaş Teğmen yazan yerde Admin yazıyo sandı galiba nese tartışmayın beyler durduk yere neden bu kalp kırma