Nokia c7 imi satmış bulunmaktayim.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c7 imi satmış bulunmaktayim.
Beyler 1 saat önce nokia c7 imi 700 tlye elden sattım ama cok temızdı 0 gibiydi jiletini hic cıkarmadım.

Ne dıyorsunuz nokiadan vazgecımmı andrıodıme gıdım yoksa nokıaya devammı göruşlerınızı almak istedim

cardanadam

cardanadam

Üye
701'i dene derim veya bekle wp li telefonları denersin

candost38tr

candost38tr

Üye
yanlıs yapmıssın satmış oldugun telefondakı sıklıgı zerafetı tasarımı baska hangı telefonda bulabıleceksın bellenın gelmesıyle dahada gozalıcı olmus tu.sahsen ben c7 arıyodum kısmet n8 oldu.5800 verdım 300 uste verdım garantısı halen devam etmekte olan kutu ıcerıgıyle bırlıkte n8 aldım sans ıste

klongs

klongs

Üye
androide gec degisiklik olur :D

candost38tr

candost38tr

Üye
sony erıcson neo serısıne bır goz at ıstersen

futbol123

futbol123

Üye
android al tabiki nokia alınmaz artık ;)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Lumia 900 Tavsiye ederim

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Esendağlı ya katılıyorum. Lumia 900 kaçmaz. Bekle, üstüne kat ve onu al. Harika cihaz.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Beyler telefon önerınde alayım :)

Artles

Artles

Üye
Sony ericsson serisi tek geçerim

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
öneri almadan önce ıhtıyaçlarıni ve beklentilerını oluşturup ona göre öneri alman sonradan pişman olmaman açısından en ıyısı bu

papakudioflu

papakudioflu

Admin
engin arkadasım dogruyu söylemiş sen telefondan beklentilerini söyle biz elimizden geldigince fikirlerimizi söyleyerek yardımcı olmaya calışırız

kaplan4680

kaplan4680

Üye
n9 veya luminia serilerine geç ben android'i bir hevesle aldım ama symbian'in gözünü sevem

haggar73

haggar73

Üye
valla kardeşim öncelikle hayırlı olsun. Fakat bence zamanlaman çok kötü olmuş. Yaklaşık yedi aydır c7 kullanıyorum ve çok uzatmadan şunu söyleyeyim kurtuluş40 kardeşin hazırladığı cfw ile şu an telefon mükemmel oldu. Şu an başka hiç bir telefonla değişmem incelediğim kadarı ile nokia 701 öneririm. İyi geceler

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
nokia 701 tavsiyemdir tasarım olarak c7 ile hemen hemen aynı ama performansı ve geleceği açısından çok daha iyi dört gözle fp1 i bekliyoruz ;)

slant1111

slant1111

Üye
lumia 900 veya yeni nesil gelecek olan wp modelleri :) biraz mantıklı düşünürsek microsoft gbi büyük bi şirkete sığnmak daha doğru geliyor.

----------Eklendi @ 00:03:08 ---------- Yazıldı @ 00:01:52 ----------

Wp büyüyecektir :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
lumia 900 veya yeni nesil gelecek olan wp modelleri :) biraz mantıklı düşünürsek microsoft gbi büyük bi şirkete sığnmak daha doğru geliyor.

----------Eklendi @ 00:03:08 ---------- Yazıldı @ 00:01:52 ----------

Wp büyüyecektir :)

tespit dogru lumia 800 veya 710 701fiyatında gelir türkiyeye yani fiyat olarakta uyar tahminimce hatta 710 800-850tl gibi bir fiyatla gelir ve wp performans olarak çok iyi her geçen günde gelişiyor

61semih

61semih

Üye
hıc android kullanmadıysan android işletım sıstemıen sahıp bır telefon al.farklı sıstemlerı deneyerek sana en uygun olanı bulursun
şahsen ben smbyan wm,iandroid kullandım.androidten memnun olmama rağmen bırdahakı telefonum eger apple 3,5 ınc ten buyuk ekranlı bır iphone cıkarırsa onu denıyecegım

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
android hic kullanmadım ama nokianin menusu hoşume gıdıyor canım android istiyor birde fotograf makınesı ne dıyorsunuz ayrı ayrımı alım yoksa tek bır telefon kemrasımı ıyı olsun :)

Fiyat butcem :1.100 tl

covar

covar

Üye
valla iyi satmışsın arkadaşım 500 tl ye sattıda almadım dış görünüşü tip olarak hic hoş değil cok cirkin bi cihaz c6-01 aldım en azından tip herşeyi daha güzel bi hafızası 8 gb değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt