Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia c7 imi satmış bulunmaktayim.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoonLife01
Üye
Konu Sahibi
Nokia c7 imi satmış bulunmaktayim.
Beyler 1 saat önce nokia c7 imi 700 tlye elden sattım ama cok temızdı 0 gibiydi jiletini hic cıkarmadım.
Ne dıyorsunuz nokiadan vazgecımmı andrıodıme gıdım yoksa nokıaya devammı göruşlerınızı almak istedim
cardanadam
Üye
701'i dene derim veya bekle wp li telefonları denersin
candost38tr
Üye
yanlıs yapmıssın satmış oldugun telefondakı sıklıgı zerafetı tasarımı baska hangı telefonda bulabıleceksın bellenın gelmesıyle dahada gozalıcı olmus tu.sahsen ben c7 arıyodum kısmet n8 oldu.5800 verdım 300 uste verdım garantısı halen devam etmekte olan kutu ıcerıgıyle bırlıkte n8 aldım sans ıste
klongs
Üye
androide gec degisiklik olur
candost38tr
Üye
sony erıcson neo serısıne bır goz at ıstersen
futbol123
Üye
android al tabiki nokia alınmaz artık
Esendağlı
Üye
Lumia 900 Tavsiye ederim
Barış Grc
Üye
Esendağlı ya katılıyorum. Lumia 900 kaçmaz. Bekle, üstüne kat ve onu al. Harika cihaz.
MoonLife01
Üye
Konu Sahibi
Beyler telefon önerınde alayım
Artles
Üye
Sony ericsson serisi tek geçerim
[ENGİN]
Üye
öneri almadan önce ıhtıyaçlarıni ve beklentilerını oluşturup ona göre öneri alman sonradan pişman olmaman açısından en ıyısı bu
papakudioflu
Admin
engin arkadasım dogruyu söylemiş sen telefondan beklentilerini söyle biz elimizden geldigince fikirlerimizi söyleyerek yardımcı olmaya calışırız
kaplan4680
Üye
n9 veya luminia serilerine geç ben android'i bir hevesle aldım ama symbian'in gözünü sevem
haggar73
Üye
valla kardeşim öncelikle hayırlı olsun. Fakat bence zamanlaman çok kötü olmuş. Yaklaşık yedi aydır c7 kullanıyorum ve çok uzatmadan şunu söyleyeyim kurtuluş40 kardeşin hazırladığı cfw ile şu an telefon mükemmel oldu. Şu an başka hiç bir telefonla değişmem incelediğim kadarı ile nokia 701 öneririm. İyi geceler
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
nokia 701 tavsiyemdir tasarım olarak c7 ile hemen hemen aynı ama performansı ve geleceği açısından çok daha iyi dört gözle fp1 i bekliyoruz
slant1111
Üye
lumia 900 veya yeni nesil gelecek olan wp modelleri biraz mantıklı düşünürsek microsoft gbi büyük bi şirkete sığnmak daha doğru geliyor.
tespit dogru lumia 800 veya 710 701fiyatında gelir türkiyeye yani fiyat olarakta uyar tahminimce hatta 710 800-850tl gibi bir fiyatla gelir ve wp performans olarak çok iyi her geçen günde gelişiyor
61semih
Üye
hıc android kullanmadıysan android işletım sıstemıen sahıp bır telefon al.farklı sıstemlerı deneyerek sana en uygun olanı bulursun
şahsen ben smbyan wm,iandroid kullandım.androidten memnun olmama rağmen bırdahakı telefonum eger apple 3,5 ınc ten buyuk ekranlı bır iphone cıkarırsa onu denıyecegım
MoonLife01
Üye
Konu Sahibi
android hic kullanmadım ama nokianin menusu hoşume gıdıyor canım android istiyor birde fotograf makınesı ne dıyorsunuz ayrı ayrımı alım yoksa tek bır telefon kemrasımı ıyı olsun
Fiyat butcem :1.100 tl
covar
Üye
valla iyi satmışsın arkadaşım 500 tl ye sattıda almadım dış görünüşü tip olarak hic hoş değil cok cirkin bi cihaz c6-01 aldım en azından tip herşeyi daha güzel bi hafızası 8 gb değil